lördag 17 september 2011

Bokbloggsjerka

Dags att vara med i Annikas roliga jerka igen.

Kolla HÄR om ni inte vet vad en jerka är ;).Denna helgs fråga är:

Du står och väljer mellan två böcker: den ena har ett fult omslag men ett till synes intressant innehåll, den andra har ett vansinnigt snyggt omslag men boken i sig intresserad dig inte nämnvärt. Vilken bok väljer du?

Jag må vara väldigt ytlig när det gäller böcker, men jag väljer fortfarande den med intressantast innehåll! Det är ju det som är viktigast i slutändan (förutom om den är så ful att jag går sönder lite då kanske jag dömer innehållet, hur kan en så här ful bok vara bra? :P).

Men finns det flera varianter av ett omslag letar jag upp den som är snyggast, speciellt när det gäller bokserier. Då är det extra viktigt, då de kommer ta så stor plats i bokhyllan, har ska de samlas! Och då vill ja ha de bästa omslagen ^^

Jag är en supernörd när det gäller snygga omslag :P så köper många böcker för att de ser snygga ut, men inte om de inte låter intressanta alls såklart. 

Hur gör ni?

3 kommentarer :

 1. Det har hänt att jag köpt en ny upplaga av vissa serier. Men bara om de inte är för många (Sagan om ringen) eller om jag inte hade alla från början (Det mörka tornet) för att få snyggare omslag/inbundna böcker/samma upplaga.

  SvaraRadera
 2. Har du något exempel på en bok med ett sådant fult omslag att du helt tappade intresset för innehållet (om du nu verkligen har läst just en sådan bok vill säga)?

  Jag köper väldigt sällan böcker med avsikten att de ska stå i bokhyllan för evigt. Jag tänker dock köpa samtliga böcker av Elly Griffiths och då måste de vara i samma format som den bok jag redan har för att det ska se snyggare ut i bokhyllan. Omslaget intresserar mig dock fortfarande inte :-)

  SvaraRadera
 3. Monika: Kommer jag med göra när jag har en riktig lägenhet (ingen studentetta som jag har nu). Med massor av bokhyllor fulla av mina favoriter i de snyggaste omslagen ^^

  Annika: Åh vet att jag har det men kan tyvärr inte komma på vilken.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...