fredag 16 september 2011

Besök till SF-bokhandeln i Malmö och Zombiebokpaket

Blev lite många inlägg idag :P

Men måste ju berätta att jag just varit i Malmö och bokshoppat lite, trotts att jag satt köpförbud på mig själv innan jag läst ut dem jag läser nu... (men räknas inte när man råkar besöka sf-bokhandeln, som Lundabo är det ändå inte sååå ofta.)

Detta fick jag med mig hem:


- City of Bones av Cassandra Clare 
 (ville köpa i butik så jag fick rätt variant, den som glänser och glittrar så fint ^^)
- Soulless av Gail Carriger
(woho äntligen en steampunk bok, ser fram emot att läsa denna)
- Ojingogo av Matthew Forsythe
(och sist men inte minst ett SERIEALBUM som jag så gärna ville ha men som ofta är så dyrt, denna kostade bara 59 kr så där slog jag snabbt till, plus att den har supersöta bilder =))
- och självklart SF-tidningen ;)

När jag kom hem sen väntade ett paket också:Fick nämligen ett paket från våran fina Swedish Zombie då jag ska vara med i hans recensionsutmaning!
Tack Jonny och tack David Moody (som var den som faktiskt skickade boken ^^). Detta var alltså ett signerat exemplar av boken Autumn av David Moddy. En zombiebok för er som mot förmodan inte fattade det ;)


Ibland måste man inse hur bra man har det och inte klaga som jag ju gjorde i förr inlägget. Har nämligen fått galet mycket paket och rec-ex de senaste veckorna. Känns som om jag får paket varje dag. Helt galet kul, bäste uppmuntran/tröst när pojken är långt bort i Kina, massor av bra böcker att ha som sällskap istället :P

Glöm inte förresten att jag har en liten på-skoj tävling, mitt bokomslags quiz! Bara två som vågat svara än, har förstått att ni tycker det är svårt, men fööörsök ;) Den är slut på söndag och hade varit kul med fler bidrag ;)

3 kommentarer :

 1. Vad står det på kortet egentligen? jag är så närsynt.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad gulligt av honom att skicka med ett litet meddelande. =) Det står: "Miriam, Autumn sent to you on Jonny Berg's request! Enjoy! /Dave"
  Ska bli kul att läsa din recension sen. :)

  SvaraRadera
 3. Tycker mycket om Ojingogo, superfin bok! :)

  Zombiesmittan börjar sprida sig, börjar bli riktigt nyfiken på att läsa något ^^

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...