tisdag 28 juni 2011

Day 05 – A book that makes you happy

Hmmm borde inte vara så svårt, alla böcker man älskar gör ju en glad. Som min senaste favoritbok ”Själens osaliga längtan” av Audrey Niffenegger, den gjorde mig glad. Den är delvis riktigt sorglig men den gjorde mig lycklig för att jag var så glad över att ha hittat en ny favoritbok <3 (händer alldeles för sällan).

Att jag sedan trotts dess ledsamma partier mestadels läste den med ett leende på läpparna är väl beviset för en bok som gör en glad? En bok som är så mysig att man inte kan låta bli att le.

Annars om man tänker ”books that makes you happy” som en rolig/humoristiskt bok så har vi klassikern ”Liftarens guide till galaxen” som verkligen är min typ av humor, finns nog ingen bok jag skrattat så mycket till =) (och som jag nämnde i mitt inlägg "Habegär!" har fått sjukt snygga omslag).


En senare favorit om jag tyckt var skojig är ”The Tiny Wife” som kanske inte var skratta-högt-hela-tiden rolig men som man log sig igenom.

Feel-good romaner är annars något som är lite av en bristvara av i min ”läst”-lista:

Så ge mig gärna tips på böcker som ni blev glada av!

2 kommentarer :

  1. Älska Liftarens guide...
    Har du läst Dirk Gentlys holistiska detektivbyrå också? Och Tedags för dystra själar. Helt ljuvliga. De måste nog jag läsa om på min semester.

    SvaraRadera
  2. Har jag inte hört talas om alls. Tack för tipsen! =)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...