fredag 3 juni 2011

Veckans fråga(or): Var köper ni oftast era böcker?

Var köper ni oftast era böcker och varför?

nätet eller i en vanlig bokhandel, eller lånar ni mest på biblioteket? Och om ni köper på nätet blir det oftast från Adlibris eller Bokus?

Tycker nämigen att jag hittar böckerna några kronor billigare på Adlibris, så jag köper alltid därifrån. Men ni som köper från Bokus, varför gör ni det? Vad har jag missat? =) Har dom bättre utbud kankse?

Nyfiken =)

5 kommentarer :

 1. De böcker jag köper, köper jag till 90% från Bokus då jag tycker att deras utbud är bättre och dessutom är deras hemsida bra mycket trevligare än Adlibris.

  Övriga 10% spenderar jag antingen på någon bokhandel eller på den lokala kiosken

  SvaraRadera
 2. Jag lånar mest från biblioteken. Köper jag böcker så gör jag det online på http://www.bookdepository.co.uk/

  Tycker att de är billiga och har snabba leveranser.

  SvaraRadera
 3. Annika: Då får jag kanske se till att testa dem nästa gång jag inte hittar den boken jag vill ha från Adlibris.

  Anna: Hmm den sidan var också intressant, tack för tipset! Har köpt ytterst lite engelska böcker på senaste tiden men får jag tillbaka suget att läsa på engelska ska jag nog testa den sidan, såg att jag hittade några titlar som var billigare där en på svenska sidor, plus fri frakt världen över stod det något om med, så det är ju trevligt =)

  SvaraRadera
 4. Jag köper mest från Adlibris, har helt enkelt fastnat för deras sida. Ibland handlar jag från cdon.com om de har bra erbjudanden.

  SvaraRadera
 5. Jag handlar hos Bokus, bland annat av den anledningen att de har så gott som samtliga titlar jag intresserar mig för. Det är inte många jag inte funnit där. Och det blir smidigast att köpa allt på samma ställe tycker jag. Priserna har jag inte direkt jämfört, jag tycker de är rimliga i alla fall.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...