onsdag 15 juni 2011

REVOLT finns nu på svensk pocket =)

Skulle precis kolla när Revolt kom på pocket när jag såg att den redan var SLÄPPT =)

Men varför har då inte Adlibris skickat mig ett mail? Dumma dumma Adlibris, så får ni inte göra :P Eller så kanske det är jag som har lyckats missa det, måste kolla min skräpkorg också.. sådana viktiga misstag får inte göras i fortsättningen!

Så även om jag har många böcker kvar som jag inte hunnit läsa från min förra beställning… Så köpte jag dessa: ;PTvå engelska böcker =) Vilket är bra, måste bli bättre på det.
Men nästa gång jag köper engelska böcker ska jag dock köpa från http://www.bookdepository.co.uk/ som jag blev tipsad om av Anna från Boktycke. Dom har jättefina priser på engelska böcker och gratis leverns även till Sverige om jag förstått rätt.

Mindre bra är att jag tog den dyrare omslaget till The Passage (sååå mycket finare), inte bra för min plånbok då jag knappt har något jobb i sommar... tur att jag bor hos föräldrarna så jag får gratis mat ;P

3 kommentarer :

  1. Oh jag vet :) Har nyligen beställt Revolt oxå (fast från cdon), riktigt fina omslag det blev till pocketutgåvorna.

    SvaraRadera
  2. Borde inte köpa fler böcker nu men köpte The Passage i fredags och klickade precis hem Graceling...

    SvaraRadera
  3. Hahaha visst är det farligt! Även om man har 10 olästa nya böcker hemma kan man inte låta bli att köpa fler... böcker är ett farligt beroende :P

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...