torsdag 9 juni 2011

Fantasysugen... och kärleken till Game of Thrones

Jag har blivit så otroligt fantasysugen de senaste dagarna och då har jag såklart ingen oläst fantasy att läsa hemma hos föräldrarna... suck....

Vill vill vill ha någon mysig fantasy att försvinna i.

Jag som var så stolt över mig själv när jag lyckades att INTE köpa något till mig själv när jag besökte SF-bokhandeln i förrgår. Men nu är jag ju bara ledsen att jag inte köpte någon liten härlig roman att sätta tänderna i.

Gör inte saken bättre att jag blivit totalt förälskad i Game of Thrones Tv-serien. Nu måste jag ju läsa böckerna också! Verkar så otroligt bra!Men får nog bli till höst jag läser dem tyvärr, vill läsa alla böcker efter varandra och då måste jag ha mer tid över. Att min pojkvän då stuckit till Kina i fyra månader så jag kommer ha tråkigt och vilja ha något annat att tänka på än hur mycket jag kommer sakna honom gör det ju hela ännu mer passande. Men så svårt att hålla sig att inte köpa dem enda till hösten....


Uppdatering: När jag kollar på min bloggs statistik ser jag att denna sida får otroligt många sidvisningar varje dag länkat från Adlibris.

Vilket såklart är mycket trevligt men jag gissar att ni gick in för att få läsa lite recensioner om böckerna och då jag ännu inte läst dem tänkte jag vara lite trevlig ^^ och tipsa vidare till andra bloggar som har läst och skrivit om dem:

Beroendeavbocker om första boken, Bokstävarna om första och om andra boken,tredje boken, fjärde boken, femte boken. Yvannas Böcker om första boken, Snowflakes in rain om första boken, Boktimmen om första boken.

6 kommentarer :

 1. Den här tv-serien har jag helt missat. Måste genast kolla upp.

  SvaraRadera
 2. Har sett först nio avsnitten och är helt såld. Väldigt fängslande historia och fantastiskt välproducerad. Nu måste jag också köpa böckerna, kan inte vänta på säsong två..

  SvaraRadera
 3. Då har du en fin läshöst att se fram emot i alla fall! Den här bokserien är verkligen perfekt när man vill ha något att försvinna in i.

  ps. Jag har recenserat alla fem böcker som har kommit ut hittills i bokserien. :) ds

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...