onsdag 8 juni 2011

Day 02 – A book that you've read more than 3 times.

Nu är jag inte någon som läser om böcker ofta tyvärr, kommer alltid så mycket nytt man vill hinna läsa i vägen. Att läsa om en favoritbok är ju annars ett bra knep om man vill vara säker på att få läsa något bra (om det inte tagit för många år emellan, då kan man ju faktiskt ha bytt smak) men har ändå inte gjort det många gånger. Delvis av rädsla att den inte ska vara så bra som jag mindes, men oftast just därför att nya böcker kommer före. Sedan är det förstås roligare när man inte vet hur det kommer att sluta.

Men en bok eller snarare bokserie jag läst om många gånger både på svenska, engelska och som ljudbok är Harry Potter serien och det är jag inte direkt ensam om. (sett alla filmerna mer än en gång också, fast det räknas ju inte :P)

Har inte läst alla böckerna i serien flera gånger, den sista har jag tex har jag bara läst en gång på engelska och har inte hunnit komma till ljudboken ännu.

Är som alla vet, inte ensam om att älska dessa böcker. Älskar hur otroligt spännande de är och hur de griper en på ett sätt som få böcker lyckas med och hur de blandar ”vardagen” i skolan med den spännande kampen mot Voldemort. Har få gånger varit så arg som jag var när jag läste femte boken om Umbridge, jag rev med naglarna på bordet för att inte gå sönder av ilska. Tycker det är coolt att man kan få så starka känslor för karaktärer i en bok, älskar det.

En bokserie jag har vuxit upp med och aldrig kommer glömma ^^

2 kommentarer :

 1. Jättemysigt med Harry Potter, kul att de är så kända då man alltid kan prata med någon om dem. Du vet ju en till som också tycker mycket om Harry Potter ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det är sant =) har inte tänkt på de sättet men det har du rätt i!

  De vet jag ;)
  <3

  Glöm inte att lyssna på ljudböckerna på bussen nu när du har så lång väg till jobbet!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...