fredag 17 juni 2011

Bokbloggsjerka! Vilken bok är den bästa du har läst den senaste månaden?

Nu är det dags för ännu en av Alkb's bokbloggsjerkor!

Hoppas någon ny läsare hittar mig, skulle vara kul!


För er som inte vet vad en jerka är snor jag beskrivningen från Annika:

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.
Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!


Frågan denna gång är: Vilken bok är den bästa du har läst den senaste månaden?

Så bästa boken jag läst i Juni alltså =) enligt min lista för vad jag läst i Juni så ska det vara Cirkeln, som fått 8 i betyg, men eftersom den känns så uttjatad (den är bra men det kan ju ingen ha missat vid det här laget) så tipsar jag om en annan bok som jag tyckte var mysig: The tiny wife som visserligen också fått en hel del uppmärksamhet, men nu var ju frågan vilken som var bäst så då blir de Cirkeln och den. =)

The tiny wife är en perfekt liten bok att ge till någon i present, kort, lättläst och rolig!

6 kommentarer :

 1. "The tiny wife" låter som en bra bok att klämma in mellan lite större och ambitiösare läsprojekt. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Börjar bli riktigt sugen på båda böckerna, de har fått mycket uppmärksamhet i bokbloggosfären.

  SvaraRadera
 3. Den lilla frun låter spännande - kommer på svenska i höst också har jag hört. Cirkeln ligger i min hylla och jag vågar nästan inte börja läsa eftersom den blivit så hypad... DEt verkar på dig som att jag ska sätta fart iaf :-)

  SvaraRadera
 4. Jag lånade Cirkeln till min dotter sist jag var på bibblan och nu när jag ändå har den hemma så kanske, kanske jag kommer att läsa den.

  Jag känner dock på mig att det kommer att bli en lika stor besvikelse som Strindbergs stjärna av Jan Wallentin blev. Den var också extremt hypad och såld till hur många länder som helst innan den ens hade kommit ut i Sverige. Detsamma hände med Cirkeln och det ger mig något dåliga vibbar faktiskt. Men jag kan ju inte vara säker förrän jag själv har läst den :-)

  SvaraRadera
 5. Cirkeln köpar jag i början av Juli och sedan Cirklen till höst naar den kommar paa Danska.
  Kännor ett par teenager piger som är helt galna med Twilight och Harry Potter. Jag hinnar nog titta lite innan :)
  Kul att upptäcka din blogg.

  SvaraRadera
 6. Ja hype kan verkligen vara farligt... man ska inte ha föör höga förväntningar, jag blev lite besviken på den ändå, trodde att det skulle bli en ny favoritbok men bra var den, så hade säkert gillat den ännu mer om jag inte haft några förväntningar alls på den..

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...