fredag 16 december 2011

Bokbloggarträff goes julmys

Var på en supertrevlig bokbloggarträff igår =) Vilket roligt nog var exakt en månad efter min första och förra bokträff. Kvällen bjöd på trevligt sällskap och smarrigt fika, vilket var precis vad jag behövde efter att ha skrivit en superdupersvår tenta som jag med största sannolikhet kommer kugga trots att jag pluggat till den i flera veckor... Ja, jag är fortfarande bitter över det men vad mycket bättre jag mådde efter den mysiga träffen.

Kvällens trevliga bloggare var Bokomaten, Spetsig, the Book Pond och Zachan (som jag träffade på förra träffen) och det fanns även några nya ansikten =) . Så nu har jag även träffat Calliope, Madeleines bokhörna, En full bokhylla är en rikedom och Om böcker som jag hunnit läsa. Kul!Utöver bokprat och allmänt prat om allt möjligt så hade vi självklart ett bokbyte =). Själv tog jag med mig: Dead Until Dark av Charlaine Harris (som Zachan hade paxat), American Psycho av Bret Easton Ellis (som fick följa med hem igen :P) och sist men inte minst Neverwhere av Neil Gaiman (som Bokomaten nämnde att hon ville ha under förra bokträffen).

Själv bytte jag åt mig fyra stycken inbunden böcker som fick följa med mig hem. Så det får man ju verkligen se som lyckat! (även om jag bara lyckades byta bort två av dem jag tog med)

Böckerna jag fick var:


De döda fruktar födelsen av Pål Eggert, Flickan med glasfötter av Ali Shaw (som jag länge velat läsa) och sedan del ett och del två av Walter Gröh deckarserien av Stefan Tegenfalk. Är som jag nämnt många gånger ingen större fan av deckare men nyfiken är jag, så ska ge dem ett försök annars kanske min far eller mor blir glada av att få dem =). 

En lyckad kväll! Ser fram emot fler träffar ^^


På tal om något helt annat, vet något hur man tar bort så man måste skriva in en säkerhetskod när man skriver kommentarer? Tycker det är jättestörigt och tror inte jag behöver det. Visst skulle ni hellre slippa det? Men har kollat under inställningar och hittar inte vart man tar bort det....

Någon som har blogger kanske som vet?


Och glöm inte att jag har en liten omslagstävling just nu!! Har inget pris men kan kanske vara kul att vara med innan jag avslöjar de rätta svaren i helgen ;)

7 kommentarer :

 1. De döda fruktar födelsen har jag precis läst ut. Jag gillar Eggert! Flickan med glasfötterna är jag halvvägs igenom. Så det kan slumpa sig!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt med tentan, men skönt att du fick en sådan bra kväll :)

  SvaraRadera
 3. Håller med, alltid kul att träffas! Jag var på väg att ställa in pga lite jobbig migrän, men glad att jag inte gjorde.

  Surt med tentan, men hoppas du får lite jullov iaf!

  Förresten, vad gäller ordkontrollen, så tror jag den ligger under Inställningar/Kommentarer/Vill du visa ordkontrollen för kommentarerna och där kan man välja ja/nej.

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt ni verkar ha haft! :-)

  SvaraRadera
 5. A-lo: Kanske fanns med den gamla blogger-designen men nu finns det inte där längre...

  SvaraRadera
 6. Du kan gå in på den gamla blogger-designen. Finns alltid länk högst upp på sidan.

  Tack för trevlig träff och tack för boken! Jag har läst alla Sookie-böckerna och gillar dem (dock var jag också tveksam under den första boken). Har tänkt länge att jag ska börja samla dem. Och du hade första boken i min favoupplaga =) Tack än en gång!

  SvaraRadera
 7. Ja, så himla kul att ses igen! Vi måste göra om det snarast! Förhoppningsvis går tentan bättre nästa gång.:( Skruttskrutttentor att vara helt omotiverat svåra ibland.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...