onsdag 14 december 2011

Videoinlägg (1): mina böcker jag byter bort del 1

Jag har kollat på "Book Hauls" och andra bokvideos på YouTube i mängder de senaste dagarna. Är helt besatt av dem, stört kul ^^ Men som Hundöra från Bokmärkt skrev så är det en brist på svenska bokvideos. Jag har iallafall bara sett några få, så vart finns ni?

Så tänkte testa och se ifall jag tyckte att det var kul att göra några egna videos :P Börjar med tre inlägg om de böcker jag byter bort. Sen tänkte jag ha en riktig Book Haul med böcker jag kommer få i julklapp (jippi) och sist men inte minst tänkte jag även ha en liten Book Shelf Tour sen efter jullovet =).

Så vad tycker ni bra eller anus?

Mitt första videoinlägg! Läskigt läskigt!  Stört skumt att se sig själv på film. Blev inte jättebra men
de andra två klippen blev lite bättre, då är jag lite mindre awkward iallafall. Tar ett tag att vänja sig med att sitta och prata med sig själv >.< . Orkar heller inte redigera dem nu men gör kanske det senare när jag har tid. Så se detta som ett första test-videoinlägg utan bra ljussättning (är filmat inomhus i vintermörkret men får duga som test). Så hoppas jag att jag har mer ljus och så nästa gång jag gör ett nytt försök."köpte den begagnad så den är begagnad igen" och "den var verkligen helt totalt oläst, jag läste bara några kapitel" - typ smartaste kommentarerna.......NOT >.<  Jag menade förstås att den var i nyskick inte totalt oläst.

Ursäkta för min lite konstiga och förvirrande beskrivning av "Lucy in the sky" :P. Glömde ju även att berätta skicket på boken. Den är iallafall tydligt läst, hela ryggen är böjd men annars är det ett mycket fint omslag tycker jag, jätte mysiga färger!


Om ni trotts detta lite taffliga inlägg blev sugen på någon av dessa böcker så kolla in HÄR för listan på alla böcker jag byter bort (inte helt uppdaterad dock :P).


De nästa inläggen med resterande böcker kommer de närmaste dagarna, så håll ögonen öppna ;)!


10 kommentarer :

 1. Yeah! Toppen idé om att ha video om böcker du vill byta bort. Om det blir någon video hos oss så skulle jag nog vilja sno den idén om det går ;)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen videoinlägg. Jättefint :) Tänkte kanske köra med videoinlägg om biblioteks/husbygget sen :)

  SvaraRadera
 3. Har du några tips på vilka engelska bokvideo du följer?

  SvaraRadera
 4. Lingonhjärta: Åh gör det! =)

  Hundöra: Kollar mest på random klipp jag hittar men några jag sett lite extra avsnitt av är:

  http://www.youtube.com/user/AllThatGlitters21 (väldigt girlygirl men hon verkar läsa ganska många böcker jag gillar)
  http://www.youtube.com/user/thereadables
  http://www.youtube.com/user/SableCaught

  SvaraRadera
 5. Jag har också kollat på thereadables (henne gillar jag) och även lite på allThatGlitters21. Har inte sett SableCaught, måste kolla upp :)

  PS. Ytlig som jag är så tycker jag att det är ganska trevligt om det lagts lite omtanke både på den som pratar (så att det inte ser ut som de precis klivit ur sängen) och bakgrunden.

  SvaraRadera
 6. Kul med en bokvideo!! Ska definitivt börja kolla flera!

  Är lite sugen på Lucy in the sky, men jag bor ju inte i närheten av Lund då förstås...

  SvaraRadera
 7. Om du saknar svenska bokvideogrejer, måste jag förstås fråga om du har sett DÄIKB? De avsnitt vi hunnit redigera hittills syns till här: http://duarinteklokbarnboken.blogspot.com/search/label/videoavsnitt

  SvaraRadera
 8. Jättekul med video! Du är så söt, min älskade unge!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...