torsdag 15 december 2011

Videoinlägg (2): mina böcker jag byter bort del 2

Kopierar in beskrivningen från förra inlägget för att jag är lat :P:


Jag har kollat på "Book Hauls" och andra bokvideos på YouTube i mängder de senaste dagarna. Är helt besatt av dem, stört kul ^^ Men som Hundöra från Bokmärkt skrev så är det en brist på svenska bokvideos. Jag har iallafall bara sett några få, så vart finns ni?


Så tänkte testa och se ifall jag tyckte att det var kul att göra några egna videos :P Börjar med tre inlägg om de böcker jag byter bort. Sen tänkte jag ha en riktig Book Haul med böcker jag kommer få i julklapp (jippi) och sist men inte minst tänkte jag även ha en liten Book Shelf Tour sen efter jullovet =).


Så vad tycker ni bra eller anus?

Så här kommer del två av videoinläggen med böcker som jag byter bort ^^:
Kolla här för listan på alla böckerna jag byter bort.


Ska vara *problem jag har -inte problem jag har haft :P. Kommer nog aldrig lära mig att inte köpa böcker enbart efter omslag.


Btw är det någon som vet nått bra videoredigeringsprogram som är gratis? Behöver ju bara standardfunktioner som att klippa och lägga till text etc. inget fancy :P

7 kommentarer :

 1. Hahahaha. kan inte se videon eftersom jag sitter på jobbet och inte kan sätta igång ljud på datorn, men gud, vilken rolig idé. Som tutorials, fast bokreklam.;)

  SvaraRadera
 2. Åh Zombie-boken, den vill jag också ha!

  SvaraRadera
 3. Jag använde Lightworks (gratisprogram) när jag redigerade min video. Den tar lite tid att sätta sig in i och jag har inte kollat om den har några uberfunktioner, men det sägs att man kan göra rätt mycket med den. Men som sagt, det tar lite tid att komma igång med den.

  SvaraRadera
 4. Glömde säga sist att jag tycker att du lyckats väldigt bra för att vara dina första videos! :)

  Hoppas de kommer nu regelbundet ;)

  SvaraRadera
 5. Bokomaten: haha precis!

  Nelly: =)

  Anna: Tack, ska kolla upp den!

  Hundöra: Kul att du gillade =) Jo hoppas det blir några till.

  SvaraRadera
 6. Om du har en PC så har du alldeles säkert Windows Movie Maker redan installerat. Det är ett helt basic redigeringsprogram. Ganska lätt navigerat, enligt mig själv. Använt det en gång nu under hösten när jag gjorde smakprovsvideos till förlaget.

  SvaraRadera
 7. Jo den har jag testat några gånger, men verkade inte finnas installerat. Får kanske testa det igen. Den vet jag iallafall hur den funkar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...