söndag 18 december 2011

Böcker jag vill läsa år 2012 och december lässvacka

Just nu har jag en mega lässvacka. Först var det tentaplugg som kom i vägen, vilket gjorde att jag inte orkade eller hann läsa något. Men nu när jag har jullov och all tid i världen så har jag ingen lust. Dock har jag tusen böcker jag vill läsa men ingen av dem hemma så läsandet står bara still. Jag menar bara TVÅ böcker är utlästa och mer än halva december har gått. Är verkligen ett skämt i jämförelse med hur mycket jag annars brukar ha läst vid det här laget.... Hur går det för er andra? Lässvacka eller läsflyt?


(Btw tre inlägg på en dag. Förlåt! Inte meningen att spamma er men jag är superuttråkad och mitt tåg till Stockholm går halv åtta och jag har inget att göra fram tills dess :P)

Som sagt trots att jag inte läser något just nu så har jag mängder som jag är jättesugen på att läsa som tex dessa: 
(ingen speciell ordning)


med mera med mera! ^^

Vad vill ni läsa näst år?

5 kommentarer :

 1. Åh vill också läsa Beauty Queens och Uglies.

  The forest of hands and teeth har jag faktiskt hemma.

  Åh, Across the universes omslag är så j-la snyggt!!!!

  Alla hyllar Game of thrones! Men har också hört att det är jättemånga namn att hålla reda på innan man har kommit in handlingen och sånt gillar jag inte!

  SvaraRadera
 2. Ha det så kul i Stockholm by the way.
  Själv åker jag härifrån över jul. Men lite snö har vi iallafall att bjuda på än så länge.

  SvaraRadera
 3. Jo det är väldigt många namn och familjer, men jag har ju sett tv-serien så då blir det lite enklare. Annars håller jag med. blir tokig på böcker med för många karaktärer att hålla koll på!

  SvaraRadera
 4. Jag har ganska bra läsflyt, mest för att jag varit sjuk troligtvis då jag sträckläst tre lättlästa ungdomsböcker. Min kollega var förvånad när han såg att jag läst fem böcker när enbart halva december hade gått.

  Men läsflytet kommer tillbaka :) Det gör det alltid, förr eller senare.

  SvaraRadera
 5. Flera där jag är sugen på faktiskt.:) Men tycker nog att två böcker efter halva december med en fet tenta är Mycket Väl Godkänt faktiskt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...