måndag 16 april 2012

Uppdaterad layout vad tycks?

Har gjort om designen på bloggen lite ^^ alltid kul med lite förändring!
Vad tycks?


Uppdatering:  Svårt det här med design när folk tycker så olika. Men jag gillar ju det så kör på det ett tag tills jag tröttnar ^^ Men när ni säger grått ser ni mönstret i bakgrunden eller är det bara grått? Så galet svårt det här med olika webbläsare och operativsystem etc etc

Märkte tex att det inte är samma teckensnitt i firefox som i IE... jag kör firefox och älskar den vintage-fonten som jag valt men de blir nått helt annat med internet explorer >.< Blir galen haha!

I Chrome är det tydligen bra också. Hatar ändå IE så ni som har det sorry går inte att göra något vettigt till den webbläsaren, så SNÄLLA byt till Firefox eller Chrome, ni kommer inte ångra er ;) 

Så här ser det ut i min dator :P
Uppdatering 2:  Kollade in bloggen på skoldatorerna och där skar sig VERKLIGEN headern mot bakgrunden, där hade headern fått en mer lime-grönfärg >.< Så ja skiljer sig verkligen från dator till dator suck att de kan vara så olika :P. På den datorn tog det även evigheter att ladda så ska försöka spara om bilderna i lite sämre kvalitet ^^.

30 kommentarer :

 1. Inte var att vara elak eller så, men bakgrunden skär sig ganska mycket mot den gröna headern x)
  Annars är det snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker inte jag :P iallfall inte på min dator...
   Tänker du på färgerna eller mönstren?

   Radera
 2. Det ble veldig fint men jeg er enig med Anna at trærne i bakgrunnen ikke går så godt sammen med headeren :)

  SvaraRadera
 3. Va tråkigt :( Bara jag som har konstig smak då antar jag :(

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är skitsnyggt. Men jag är å andra sidan färgblind också...

  SvaraRadera
 5. Blev ju skitsnyggt! :P Tycker inte du ska ändra :)

  SvaraRadera
 6. I min dator är din bakgrund grå, förstår inte hur någonting kan skära sig med grått :S
  Tycker det är skitsnyggt ärligt talat! Men jag vet hur det känns när ingen tycker om ens färg/mönsterval. Jag provade att ha ett rosa/gult paisleymönster på min blogg en gång och folk blev helt galna!
  Tycker du ska ha kvar det så här, tycker det passar bra ihop som det är :)

  SvaraRadera
 7. Jag älskar varma färger så jag tycker det blev snyggt! ^^ Kan hålla med om att mönsterna inte passar så jättebra ihop eftersom man sitter så nära datorn när man läser att det ger ett lite förvirrande intryck. Om du förstår vad jag menar?

  Men eftersom det fortfarande är vit bakgrund för dina inlägg så påverkas ju inte läsandet av dem, så jag tycker att du ska köra efter vad du själv tycker är snyggt!

  SvaraRadera
 8. I min dator är det också grått. Ser inga problem med det. Och strunt i andra, kör på din egen stil!=)

  SvaraRadera
 9. Svårt det här med design när folk tycker så olika. Men jag gillar ju det så kör på det ett tag tills jag tröttnar ^^ Men när ni säger grått ser ni mönstret i bakgrunden eller är det bara grått? Så galet svårt det här med olika webbläsare och operativsystem etc etc

  Märkte tex att det inte är samma teckensnitt i firefox som i IE... jag kör firefox och älskar den vintage-fonten som jag valt men de blir nått helt annat med internet explorer >.< Blir galen haha!

  SvaraRadera
 10. Färger kan vara svårt ibland - kan bli olika på olika datorer. Men jag tycker det ser ganska bra ut i mina ögon. Om någon tycker att färgerna skär sig så tror jag inte att det är mönstren som skär sig, utan ev. färgerna isf. Färger kan alltid råka skära sig om nyanserna råkar gå åt två olika färger i undertonen - om det grå går åt ett håll som inte sammanfaller med det gröna, men i min dator ser det inte ut att skära sig. (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det som är kruxet. Jobbigt att man aldrig vet hur de ser ut i andras datorer med deras datorskärms inställningar etc.

   Vilken tur då!

   Radera
 11. Jag tycker att det är skitsnyggt! Ändra inte!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker också att det blev väldigt fint! :)

  SvaraRadera
 13. Det blev ju jätte fint! :D

  SvaraRadera
 14. Tycker bakgrunden är snygg. Lite crazy, men jag tycker inte det skär sig. Tycker det ser coolt ut.

  SvaraRadera
 15. Jag tycker också att det blev jättefint! Bara roligt med bakrund och header som är lite olika ju;)

  SvaraRadera
 16. I like it!
  Behåll den om du också gör det =)

  SvaraRadera
 17. Bytte faktiskt till Google Chrome efter ditt råd (även om jag hade planerat det tidigare), haha. Mycket snyggt! Jag blev omedelbart glad när jag klickade mig in hit och tycker för all del att du ska behålla det som det är. :D

  SvaraRadera
 18. Jag tycker att det är snyggare nu än innan! Gillar speciellt den suddiga övergången mellan det vita och bakgrundsbilden.

  SvaraRadera
 19. Jag gillar det också! Jättefin grå färg på bakgrunden och jag ser inga som helst problem med det gröna högst upp. Men så kör jag Firefox också, ingen aning om hur det ser ut i andra webläsare.

  SvaraRadera
 20. Jag gillar det också och blir lite inspirerad till att försöka knåpa ihop något själv. Är det svårt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva designen är inte så galet svårt om man kan photoshop, det är den jeklarns bloggerkoden som strular för mig (man måste lära sig deras regler). Till och med en sån här enkel design är mycket klurigare än den ser ut. Men fick lära mig massa nytt så det var skoj ^^

   Våga testa, men var beredd på att det tar mer tid än man tror i fall man vill göra nått mer än bara ta en standard mall och byta headerbild och bakgrund.

   Radera
 21. Jättefint! Jag tycker inte att det skär sig alls, utan att det är supersnyggt ihop.

  Jag gillar verkligen din blogg :D

  SvaraRadera
 22. Tack för era uppmuntrande kommentarer! Kul att de flesta av er iallafall verkar gilla det =)

  och tack även för kritiken! Jag vill ju veta ärligt =)

  SvaraRadera
 23. Jag gillar i alla fall din nya design:)

  SvaraRadera
 24. Jättesnygg bakgrund! Inte helt såld på plottret med blommorna däruppe tillsammans med träden i bakgrunden tillsammans med grenen i headern. Annars så var det en fin överraskning att klicka in här! :) Det känns lite som höst och jag gillar hösten :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...