måndag 16 april 2012

Jag har varit på teater och såg seriealbum komma till liv!

Bild tagen från riksteaterns hemsida.
Jag var på teater för första gången på säkert 8 år, jag minns iallafall inte senaste gången =). De var superkul! Varför gör jag inte detta oftare? Mycket lyxigare än bio ^^

Bild tagen från riksteaterns hemsida.
Det jag såg, "Vårens nyckelord är ångvält", var en show med en bladning av karaktärer från Nina Hemmingsson, Sara Granér och Nanna Johanssons tecknade feministiska serier. Åh va de gillas! Riktigt skoj men nästan lite kusligt när de släckte ner och hela scenen var full med obehagligt glada heliumballonger :P.
Bild tagen från riksteaterns hemsida.
Vissa karaktärer kände jag ingen från deras serier sen tidigare men tex Saras serier hade jag inte läst innan så det var nytt. Nu måste jag genast köpa varsitt album av dessa duktiga tecknare!

Här har ni exempel från några scener som visades: 
Nanna Johansson, läs hela serien på hennes hemsida!

Sara Granér.
Nina Hemmingsson


Tack söta mamma som bjöd mig! <3

4 kommentarer :

 1. Åhh älskar teater! <3 Tycker om film också men teater har något speciellt, blir mer effektfullt när man sitter och upplever allt irl =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt häftigt med ballongerna förresten! Det är ngt med det kalla ljuset på bilden som får det att se lite creepy ut oxå.

   Radera
  2. Ja det var det jag tyckte med! Fick lite inspiration till att fota creepy bilder/ göra nån liten kortfilm ^^

   Radera
 2. Tack själv min älskade unge för ett trevligt initiativ! Så fin din blogg har blivit! Saknar dig redan! Trist att komma hem till en tom (ja inte riktigt Teddy var förstås här) lägenhet. Hoppas resan gick bra! Pussar och kramar Mamma

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...