torsdag 26 april 2012

Tänk att min lilla blogg fyller ett helt år idag!

Galet vad tiden går fort när man har roligt! Känns dels som att jag har haft den här bloggen i flera år, jag menar hur kan jag ha levat utan den? Men samtidigt känns det som jag nyss började blogga. Så kul jag haft och så många nya bloggkompisar jag fått ^^

Tar samma bild som jag hade när bloggen fyllde 3 månader :P Riktigt länge sedan nu men redan då var jag stolt att jag "hållit ut" så länge. Det trodde jag inte först när jag bara testade att börja blogga. Men nu är jag så van att det skulle kännas väldigt konstigt att inte göra det och galet tråkigt!

Då, när den bara var några månader gammal så skrev jag att jag hade haft ca 5000 sidvisningar och nu har jag över 46 000 ^^ Vilket verkligen är superkul! TACK!

Nu har jag även ca 80 följare (61 Bloglovin, 2 Bookkeen, 17 Google Friend Connect) vilket är hur coolt som helst! Tänkt att så många vill följa lilla mig ^^ Tack så himla mycket alla ni som följer och läser! Ni betyder så galet mycket =) Blir alldeles rörd varje gång jag ser att någon ny vill följa mig.

När jag började tänkte jag egentligen bara skriva en kort kommentar per utläst bok, vågade inte skriva riktiga recensioner men nu måste jag istället korta ner hela tiden för att jag nästan alltid skriver för mycket :P I skrivande stund (onsdag) har jag skrivit 340 inlägg (inklusive detta) och har fått 1353 kommentarer  (säkert hälften är av mig själv men ändå ;)). Det är ju nästan ett inlägg om dagen! Hur har jag hunnit med det? Har även hunnit med att läsa 41 böcker i år, helt galet hur mycket mer jag läser sedan jag började blogga ^^.

Sist men inte minst får ni hemskt gärna som bloggfödelsedagspresent bli kompis med mig på Goodreads, så kul att se direkt vad ni tycker om böcker jag är nyfiken på ^^ och att ha alla betyg/åsikter av er samlade.

21 kommentarer :

 1. Grattis på födelsedagen Schitzo! Det är alltid lika roligt att följa dina upptåg och jag hoppas de pågår under många år till.

  SvaraRadera
 2. Åhh stort grattis!! :D
  Kul med utmaningen förresten, ska se till att svara snart!

  SvaraRadera
 3. Grattis på fölsedagen! Hurra hurra hurra!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag gillar din blogg väldigt mycket.

  SvaraRadera
 5. Hallå! Grattis som bara den ju! Det roliga med att blogga är ju att man får två födelsedagar! Hurra för dig och din blogg! Hoppas ni får mycke tårta!

  SvaraRadera
 6. Jamen GRATTIS och HURRA!! Är det verkligen bara ett år!? Galet juh!

  SvaraRadera
 7. Grattis!!! Och fortsätt blogga ;)

  SvaraRadera
 8. Grattis! Och jag vet inte om jag redan nämnt det, men jag gillar den nya designen! ;)

  SvaraRadera
 9. Grattis. Jag är avundsjuk.

  SvaraRadera
 10. Superstort grattis till en av världens absolut bästa bokbloggar! :D Har gett dig presenten du vill ha, skickat en vänförfrågan på goodreads. Blev precis medlem så har inte så mycket böcker, haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker i listan alltså ;-)

   Radera
 11. GRATTIS, MIRIAM! Helt klart imponerande och alltid lika intressant att läsa dina recensioner. ;-)

  Svar: Tycker det är så ödmjukt av dig att du inte tycker att du åkte särskilt många, men ändå besökte fyra nöjesparker. Själv tycker jag att 1/år är imponerande för att vara jag, haha. Uppskattar också den härligt bubbliga glädjen i magen! Och självklart de fladdriga kinderna, haha. I vilket fall som helst har jag fått en ny förståelse för din kärlek till Japan! Och så blev jag lite avundsjuk på berg- och dalbanan som du länkade till. Såg helt förträffligt ut! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja lite knasigt uttryckt kankse, men menade när jag ändå var i ett så coolt land och bara hade ett år på mig.

   Annars i Sverige besöker jag nöjesparker mycket mer sällan, men de är ju inte lika spännande..

   Ja de var stört coola ^__^

   Radera
 12. Grattis! Tack till en awesome blogg ;D

  SvaraRadera
 13. Grattis! Gillar din blogg väldigt mycket!:D

  SvaraRadera
 14. Grattis! Tack för en mycket bra bokblogg :)

  SvaraRadera
 15. Hurra, hurra, hurra, hurra!

  SvaraRadera
 16. Men vad kul! Grattis! :D

  SvaraRadera
 17. Hipp, hipp hurra! Grattis med 1 års dagen :) Jeg er selvsagt med på å feire med å bli venner på Goodreads ;)

  SvaraRadera
 18. Grattis i efterskott:) Passar på att bli vän med dig på goodreads.
  /Kamilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...