fredag 6 april 2012

Calliopes bokbortskänkardag

I söndags så var jag på något hemskt trevligt, lite av en dröm för alla bokbloggare kan jag våga mig på att gissa =). För vem säger nej till gratis böcker, vin, snacks och supersöta muffins bakade av självaste Flickan och kakorna? Inte jag iallafall, så var galet tacksam att jag fick komma hem till söta Calliope och bli bjuden på godsaker och viktigast av allt GRATIS BÖCKER! Tack så himla mycket! ^^
Inte dåligt med böcker att välja mellan ^^ Bör även påpeka att detta var långt ifrån allt ;)
Detta var vad jag fick med mig hem:
Ingen dålig hög. Ni kan läsa mer om dem i mitt senaste "I Min Brevlåda"-inlägg ;)
Anledningen till allt detta är att hon ska flytta och behövde bli av med lite böcker, vilket då båda är kul och tråkigt. Tråkigt för att hon ska flytta och inte kan vara med på kommande bokträffar :(. Vi kommer sakna dig! Men förstås kul för henne som ska flytta till något så spännande som USA. Lite avis är man ju allt =).

Inte nog med den högen så fick jag även med mig lite böcker till kompisar med:
Självmordskaninerna till pojkvännen (och mig själv :P) har en affisch med dem hemma ^^.
Två Agatha Christie böcker till min kompis Frida som speciellt önskade sig böcker av henne! ^^
Sista delen i Hungerspelen på engelska till en kompis som jag vill ska läsa böckerna. Så nu har han ju inget annat val än att köpa de första eller hur ;)
Random deckare som jag inte vet något om, var kompisen Frida som gillar deckare som jag tog den till. Ska bli spännande att se om hon gillar, själv kan jag inget om deckare...

Sist men inte minst måste jag ju visa en bild på de underbara muffinsarna vi blev bjudna på!
Ljuvliga eller hur? Med smak av passionsfrukt och toppningen var grädde och vitchoklad. Vegan dessutom! Se receptet här!
Hoppas ni hade en lika trevlig helg som jag!

4 kommentarer :

 1. En fråga som inte alls handlar om ditt inlägg:
  När du först beställde recensionsexemplar ungefär hur många läsare hade du då? Eller vet du ungefär hur många läsare man borde ha för att ens ha en chans att få ett rec-ex.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj svår fråga, minns inte alls. Men var rätt tidigt, hade inte så många läsare då. Bara skickade ett mail till ett förlag och testade ^^ Så gör det du med!

   Radera
 2. Var det riktigt blomknoppar på muffinsen eller vad var de gjorda av?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...