tisdag 7 augusti 2012

Vampire Academy filmen: Vilka jag skulle kunna tänka mig att ha i rollerna!

the Mortal Instruments nu är i full gång med casting . Och då även Catching Fire (som alltså är del två i Hungerspelstrilogin för er som bott under en sten ;)) nu fått de flesta av sina stora roller tilldelade så blev jag lite nyfiken på hur det går med Vampire Academy filmen. Gick in på filmens facebook-sida och såg att inte mycket var bestämt än men fick iallafall se lite vad fansen tyckte att rollerna skulle gå till.

Själv så lutar jag åt dessa:
Som Rose skulle jag gärna se Lyndsy Fonseca. Lyndsy ser egentligen lite för snäll ut tycker jag men var ändå något åt de hållet jag tänkte mig henne utseendemässigt. Bara hon kan spela en aning mindre snäll och mer kaxig och bad-ass hade det säkert kunna bli toppen ^^. Va tycker ni, funkar hon? Eller ser hon för oskyldig ut?


Anna Popplewell  tycker jag är passande på just den här bilden men annars hade jag aldrig kunnat tänka mig henne som en Rose. Hon har alltid sett så oskyldig, söt och snäll ut men vem vet, har inte sett henne i nåt på länge, hon kankse har vuxit till sig?

Viktigaste för den Rose de sen ska välja tycker jag är att hon är brunett, ser lite kaxig ut och att hon är UNG! Många förslag andra har gett är på typ 27-33 åringar... NEJ säger jag bara. Hon ska väl spela typ 16... det är så galet fånigt när de jämt har vuxna skådisar som spelar så unga, jag hatar det. Lyndsy är visserligen född samma år som jag (1987) så hon är egentligen också för gammal men hon SER iallafall ung ut, hon hade lätt kommit undan med att vara iallafall 18, då är det mer okey.  

Odette Annable var t ex en av storfavoriterna för Rose på en sida jag kollade på och visst hon såg bra ut och har lite "exotisk" utseende som Rose väl ska ha men hon ser verkligen, verkligen INTE ut som 16.. Nej det går bara inte! Sophia Bush verkar också vara en mycket populär kandidat och hon hade jag verkligen kunnat tänka mig... om det var för TIO år sedan. Då hade hon kunnat passa mycket bra men nej inte nu! Hon är ju fan 30...Nästan dubbelt så gammal som Rose.


Ben Barnes är däremot en storfavorit som jag verkligen håller med om, var ungefär på pricken så jag tänkte mig Dimitri ^^. Bara han låter håret vara sådär lite halvlångt och har lite småstubb/skägg.

En annan favorit där var Ian Somerhalder som jag också hade kunnat tänka mig i rollen, inte lika klockren som Ben dock. Men han har ju redan en storroll som vampyr... så nej de kommer inte hända!

 
Att hitta någon Lissa var nästan svårast, hon ska ju se så späd, oskyldig och superljus ut :P men ändå ska man ana någon styrka bakom. Knepigt minst sagt. Hade ingen alls i huvudet sen tidigare och kollade runt massor men hittade ingen klockren. Men Ashley Benson är iallafall ett förslag som skulle kunna funka =).


 
AnnaSophia Robb var också en av förslagen för Lissa och henne hade jag med kunnat tänka mig. Men hon är ju nu huvudrollen i The Carrie Diaries så chansen där är väl inte heller så stor. Hon var förresten även poppis för att spela Mia och det hade verkligen passat där med tycker jag,  då hon är duktig på att spela både kaxig och småelak också om hon vill, haha. Även Ashley hade ju kunnat passa som Mia :P.

En annan skådis jag sett på några listor för Lissa är Elisabeth Harnois och på den här bilden är hon verkligen helt klockren, men hallå hon är född 1979... så nej tyvärr går inte det heller. Dianna Agron från Glee är också ett förslag som kommer upp men nej jag tycker hon ser för elak ut :P.
En sak är säker iallafall, det var GALET svårt att hitta någon som var som man hade tänkt sig efter att ha läst alla 6 böckerna och haft karaktärerna i huvudet så länge. ^^

Men vad tycker Ni? Är dessa ens i närheten av vad ni hade tänkt er? 
Själv är jag osäker på alla utom Ben :P

11 kommentarer :

 1. ÅH vilket kul inlägg!! Älskar casting.
  Det första förslaget du hade för Rose tyckte jag passade. Hon ser ut som jag tänker mig Rose. Ben som Dimitri är ju KLOCKREN! Precis så som jag tänkt mig honom. Lissa däremot tyckte jag var skitsvårt. Tänker mig henne som en blond tjej med lite mer flickaktigt utséende. Tycker hon från Carrie Diaries passar bättre som Lissa än Ashley Benson. Men jag vet inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar =)

   Var svårt att hitta en bra bild på Ashley som Lissa, tror hon kan passa men på alla bilder hade hon för mörkt smink..
   och bilden på AnnaSohpia tog jag när jag tänkte göra en bild för henne som Lissa så just där är hon mer en söt snäll Lissa, men vet att hon i Charlie and the Chocolate factory kan spela bitchig ^^

   Dumt att jag råkade välja fel bilder där men orkade inte ändra :P

   Radera
 2. Jag gillar inte alls Ben Barnes som Dimitri.
  Dimitri är liksom sexig, bad-ass, warrior kille. Ben Barnes är typ lättmjölk med moppemusche.. (OMG, så här elak var det länge sen jag kände mig, jag får nästan dåligt samvete).
  Jag gillar Lyndsy Fonseca som Rose, men jag är fortfarande besviken på att filmen inte gjordes då det var tänkt för jag hade älskat Sophia Bush som Rose och, framförallt, Elisabeth Harnois som Lissa. Så tråkigt att dem är för gamla nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahhaha gu va kul! Alla har ju rätt till sin åsikt ^^

   Radera
 3. Jag tycker nog att Ben skulle kunna funka som Dimitri, men jag hade tänkt mig någon lite manligare, lite tuffare. Någon åt Alexander Skarsgård hållet,lång och ståtlig. Att hitta en bra Rose blir nog svårt, det får ju inte vara någon för gammal, och inte för mycket bimbo. Jag gillar Ellen Page, hon skulle nog kunna vara tillräckligt kaxig och arg. Gillade henne jättemycket i Juno.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar Ellen Page, men hon känns inte alls Rose tycker jag inte.

   och nä bimbo är jag rädd för att hon kan bli.. och det blir ju helt fel!

   Radera
 4. Åh, jag är så missnöjd med han som ska spela Alec i The mortal Instruments! Arrggh! Helt fel ju!
  Jag har bara läst första Vampire Academy. Inser att jag kanske borde fortsätta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var inte alls så jag tänkte mig honom, men tror nog de kan funka.

   Absolut de tycker jag, inte världens bästa böcker men en av få serier jag läst alla böcker i och inte har kunnat sluta läsa dem. Och märkte nu när jag läste Bloodlines hur mycket jag saknat karaktärerna ^^

   Radera
 5. Ben Barnes har jag alltid sett som Dimitri också!(:

  SvaraRadera
 6. Jag vill nog hellre att "The house of night" ska bli en film
  Är Vampire Academy och The house of night nästan likadana

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...