lördag 11 augusti 2012

TAG: Om jag hade 500 kr i bok-presentkort!

Igår skrev den fina bloggen Reading this World ett inlägg och en så kallad TAG som går ut på att man ska svara på vad man skulle köpa ifall man hade ett presentkort på 500 kr att köpa böcker för. Har ju förut gjort en annan TAG, nämligen 7 dödliga synder taggen som jag översatte om ni kankse minns? Vill ni se mina svar till den kan ni kolla här!

Jag har valt att låtsat att presentkortet var från Adlibris för jag vill kunna unna mig att köpa svenska seriealbum. Dessa är de jag skulle ha köpt:

Alena av Kim W. Andersson, 135 kr

Maran av Lina Neidestam, 135 kr

Ronja rövardotter av Astrid lindgren, 42 kr


Kråkflickan av Jerker Eriksson , Håkan Axlander-Sundquist, 36 kr


Fins Are Forever av Tera Lynn Childs, 72 kr


Across the Universe av Beth Revis, 77 kr

Valet föll alltså på två svenska seriealbum och oväntat nog en deckare, whaaaat!? Jo Hypnotisören som jag nyligen läste ut gav mig mersmak, så jag borde passa på nu när jag för en gångs skull är lite pepp på att läsa deckare. Sen har vi Ronja som nu äntligen har släppts på pocket av Rabén & Sjögren så som Mio min mio och Bröderna Lejonhjärta och ha-begäret är på topp! Måste ju ha den för att fullborda min Peter Bergting omslags samling och håller tummarna att fler släpps! Ska bli otroligt spännande att läsa den boken i vuxenålder, vet inte alls vad jag ska förvänta mig. Fins are forever och Across the universe har jag inte sett med de omslagen någon annanstans än just Adlibris konstigt nog, så de fick också följa med i min imaginära varukorg.

Vilket skulle ha gått på 497 kr. Bra gjort va ;)?
(sorliga är bara att jag glömmer hela tiden att det bara är på låtsats...)


Va hade ni köpt?

Några mer som gjort denna TAG är bla Liijo books, Nellons bokblogg, Bladvändaren.

4 kommentarer :

 1. Bra val! Kanske borde göra denna med :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina banner och riktigt roligt sätt att presentera böcker! Måste kanske norpa din idé! Den här tagen skulle jag vilja delta i - även den med 7 dödsynderna, men det känns lite inaktuellt just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =) Delta i båda, alltid kul att läsa folks svar och den blir ju aktuell om den startas om igen ;) i vilket fall är det som sagt kul att se svaren!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...