lördag 22 oktober 2011

Clowner i böcker och tecknande

Skrev i mitt inlägg om Önskreprickar att Elin inspirerade mig att börja teckna igen. Så tänkte här helt obokrelaterat visa en bild jag gjorde idag :P

Klicka för att se större bild ;)

Har länge haft en liten fascination för elaka clowner (som jag även skrev om i det här inlägget) så jag började fundera på vilka elaka rödnäsade karaktärer det finns i böcker och självklart kom jag och tänka på:


 Men vilka mer finns det? Vet ni någon?

4 kommentarer :

 1. Gud vad duktig du är på att teckna! Skulle också vilja kunna det.

  Åh... DET... älskade den när jag var yngre!

  SvaraRadera
 2. I David Dunwoodys Empire lufsar en zombieclown omkring med förruttnelsegegga pysande ur sina stora clownskor, medan han försöker få tag i små barn att ära upp =)

  Vad bra du tecknar!

  SvaraRadera
 3. Haha, "do you want a balloon?". Shit pommes frites, vad rädd jag var för den där clownen när jag var yngre. Jag vågade knappt duscha. :P

  Hm, clownböcker vet jag inte så många, men filmer däremot... Den enda "elaka" clown jag kan komma på just nu är Krusty the Clown från The Simpsons. :D Och den där dockan i "Saw" är väl också lite clownaktig? Och så finns det ju en rätt så ny skräckis: "The Clown". Har dock inte vågat se den än. :P Har också sett en äldre skräckfilm med en porslinsdocka föreställandes en clown som vaknade till liv... Kommer dock inte ihåg titeln.

  SvaraRadera
 4. Nelly: taackar, =) har inte läst den själv. måste göra det någon dag!

  Jonny: låter najs! ^^ tack!

  Sofia: har inte sett filmen heller. men väntar nog tills efter jag läst boken,
  jo lite clownlik är han ju, men mer en va hetere buktalardocka typ tror jag.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...