torsdag 27 oktober 2011

Saker som gör mig glad =)

De senaste dagarna har jag fått inte bara en utan TRE st Liebster Blog awards. Från tre stycken superfina bokbloggar: Beas bokhylla, La Bibliothèque och Bokmilaskogen ^^.

Tack så mycket! Kul att ni gillar min blogg =)
Blir så otroligt glad och tacksam, har varit lite nere och saknat min pojkvän lite extra mycket de senaste dagarna så det här behövde jag! (som är i Kina på utbytestermin, ursäkta tjatet btw :P)
Med detta award kommer ett gäng regler (lite fånigt men ändå gulligt), där man ska ge awardet vidare till fem stycken andra bloggar men då jag redan fått detta award förut så latar jag mig och orkar inte nominerar igen men kolla gärna in mitt gamla inlägg och se vilka jag valde då =). Eller om ni vill ha mer bloggtips så kan ni kolla in de fina bloggarna som gav priset eller varför inte kolla in min lista på några av de bloggar jag följer ;) på höger sida ---> (är lite dålig på att uppdatera den listan dock...)

För det är just det som jag tycker är roligast med de priset, alla nya bloggtips man får (och förstås hur glad man blir av att få det :P) . I och med alla nya prisutdelningar på folks bloggar har jag nu en lista på säkert 15 nya bloggar (som jag inte hört talas om förut) som jag ska ta mig en titt på nästa gång jag har tid =).Sen inte nog med det så har jag två till grejer som gjorde mig extra glad igår:

Först att jag fick skjuts till Nova Lund så att jag äntligen fick handla en ny bokhylla. Börjar bli lite trångt i bokhyllan nu (trevligt boknördsproblemet ^^) men har en liten studentetta där jag inte har någon ledig vägg. Har en hörna som är ledig men där finns det fula rör som är i vägen och gör så att jag inte kan luta någon bokhylla mot den väggen. Så min lösning fick bli dessa:

Fast mina blev i svart.

Hyllor som inte måste stå mot väggen utan som kan stå staplade på varandra i den fula rörhörnan =). Perfekt!


Den andra grejen var att jag fått hem ett till rec-ex i brevlådan:


Woho började läsa på den direkt, mysig och spännande! Även förra rec-exet "Klappa händer små" har jag börjat läsa på och jag ÄLSKAR den. Verkligen en Miriam-bok. Har även reagerat på hur mycket jag gillar bindningsformatet "Danskt band" som det kallas på Aldribis och säkert på andra ställen (dock var det där jag lärde känna uttrycket). Känns som en lyxigare pocket, synd bara att de just därför är mycket dyrare så att de hamnar i samma prisklass som inbundna.  Men då recensionsexemplar är gratis njuter jag av mina fina nya böcker utan ångest över plånboken =).


2 kommentarer :

  1. Vilka fina bokhyllor! Vilken butik kommer de ifrån? Sådana är ju perfekta att ha som nattduksbord, eller? Är så trött på att ha stolar brevid sängen i brist på snygga bord.

    SvaraRadera
  2. Visst är dom, de kommer från Bolagret. Borde funka utmärkt som nattduksbord tror jag.. eller ja kanske lite lågt eller för högt. har inte hunnit packa upp dem än, så inte säker..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...