lördag 9 mars 2013

I Min Brevlåda (35): Book Haul video!


Var visst lite speedad igen när jag spelade in videon, så ni kanske inte hör allt vad jag säger men så får det va ^^. Har iallafall textat med böckernas titlar som vanligt.

Rec-ex:

Pythians anvisningar av Jerker Eriksson, Håkan Axlander-Sundquist
Jag, En av David Levithan
Pojken som svävade av John Boyne
- Pojken som sprang bort av 
Sen fick jag även
- Besvärjelser och beskydd by Maria Friedner  men den fick jag inte i bokform då den inte är tryckt än, utan fick den som utskrift. Glömde även nämna den i videon....
Har läst halva redan =)

Vers-böcker:

The One and Only Ivan by Katherine Applegate
- Inside Out & Back Again by Thanhha Lai

Amazon-beställning:


Same Difference by Derek Kirk Kim ..... på FRANSKA....SUCK

22 kommentarer :

 1. John Greens bok och böckerna i serien "Victoria Bergmans svaghet" är jag nyfiken på. Plague är så snygg med sina röda sidor!!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag var helt ute och cyklade XD

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen fram emot dina recensioner på versböckerna! Har funderat på att köpa dem själv, men är lite feg för det eftersom jag hittills bara har läst en bok på vers. :P Hoppas det är bra!

  Jättebra video som vanligt!

  SvaraRadera
 4. Jag köpte hem The fault in our stars här om dagen och är så sugen på att läsa den. Som du säger hoppas jag med kommer att älska den så mycket som alla andra.

  SvaraRadera
 5. Du kan ju alltid gå till bibblan och låna den där boken som kom på franska, det är ju dessutom gratis! ;) Mycket fina titlar där!

  SvaraRadera
 6. Älskar Buffy-serien! (Tv-serien). Har sett den så många gånger att jag nog skulle kunna berätta hela serien utantill. hehe. Ser fram emot din recension av Buffy season 8! Är väldigt sugen på att köpa den och få veta hur det går för dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Buffy är bara så awesome som en serie kan va =)

   Radera
 7. John Boyne böckerna har jag varit sugen på såååååå länge. Men det blir inte av att jag läst dom. Men det är nog för att jag vill äga dom för de är ju så fina!!!

  Älskar slutet på videon! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är dom =) hoppas dom inte bara är snygga utan bra med!

   Haha ja lite flumm ^^

   Radera
 8. Härligt med en massa nya böcker! :) Jag tycker att Plague är den bästa boken i serien (hittills), hoppas du gillar den. :)
  En sak jag har funderat på är vilken ordning på ett ungefär man bör läsa Buffy albumen? Jag vill gärna göra det, men det finns så många och jag vet inte vart jag ska börja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu Buffy Omnibus vol 1-2 utspelar sig ju under tv-seriens gång så de kan man kanske läsa lite samtidigt som man kollar om serien (lite spoilers i dem och de hoppar lite vilt så inget för dem som inte sett serien).
   Jag läste dem efter men kan nog läsas när som.

   Säsong 8a är just säsong 8a så den ska väl egentligen läsas efter alla Omnibus album antar jag men tycker inte de spelar så superstor roll.. jag har ju inte läst alla Omnibus album ett men har sett klart alla tv-säsonger så tycker de duger.

   Dåligt svar.. vet inte heller riktigt som du kanske märker..:P

   Radera
 9. Asså de där klistermärkena är ett jävla ofog! Som omslagsnörd efterlyser jag att det ska framgå när man köper på nätet, hatarhatarhatar att upptäcka det när man väl har fått boken. Morr!

  SvaraRadera
 10. Wii, alltid roligt med book hauls! Du fick mig för övrigt att köpa hela Bergmans svaghet-trilogin på bokrean ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh då kan jag vara stolt. =). Hoppas du gillar dem!

   Radera
 11. Looove book hauls! Nice!! :D Och du är såå söt! :)

  SvaraRadera
 12. Speedad får du gärna vara, Miriam! Det stör inte mig alls. (: Snarare blir jag mer pepp att läsa och sovra i böcker på ett sätt! (; (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur för tror inte jag kan ändra på det inte =) haha

   Va bra ^^

   Radera
 13. ååh dina hauls är så fina:)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...