söndag 27 maj 2012

Temainlägg: Nästa tema blir Varulvar vs Vampyrer!


Har precis filmat klart videon till draktemat så då tänkte jag att det var dags att avslöja vilket tema jag kommer ha i sommar, nämligen Varulvar vs Vampyrer!

 
vs


"Nooo" skriker kanske vissa nu och "Nej varför fick vi inte rösta på nästa tema din egoistiska bloggare!?" haha nä men just nu så måste jag spara lite pengar inför juni. Så eftersom jag redan har en del varulvsböcker och två vampyrböcker hemma så tjänar jag in lite på att inte behöva köpa lika många sprillans nya.

Plus att dubbeltema passar perfekt på sommaren inte sant =)? Hela tre månader sommarlov gör att jag förhoppningsvis även kan läsa lite mer böcker från varje tema (kommer i för sig jobba hela lovet men ändå :P). Kändes nämligen lite mesigt med bara tre stycken som för draktemat och sjöjungfrutemat. Kände inte att jag fick inte lika stor inblick som jag hade velat.

Så någon gång efter att drak-videon har lagts upp kommer ett inlägg med varulvsböckerna och sen efter det kommer ett inlägg om vampyrböckerna =).


Pepp? eller kanske Opepp?
Känns vampyrer och varulvar för uttjatade? Berätta!

Jag är iallafall pepp, har knappt läst varulvsböcker alls så jag tycker att det ska bli jättekul!

5 kommentarer :

 1. Definitivt pepp! Det är vampyrböcker som gjorde att jag blev riktigt bokgalen så känns kul att få lite nya tips :)

  SvaraRadera
 2. Pepp så klart!! Jag behöver nya tips med vampyrer och varulvar.

  SvaraRadera
 3. Vampyrer och varulvar blir kul :D Även om det finns väldigt många dåliga så finns det en hel del riktigt bra också :)

  Svar: Var kul att svara på frågorna, hjälper mig att komma ihåg gamla favoriter :)

  Jo, Stephen Kings böcker är svåra. Jag borde läsa lite mer av honom så jag kan bestämma mig för vad jag egentligen tycker

  SvaraRadera
 4. Njae, lite opepp är nog jag. Det har varit lite för mycket vampyrer överallt senaste åren. Jag, som slaviskt följt True Blood och Vampire Diaries sedan starten, har inte orkat se sista 3 avsnitten av den förstnämnda och missat en och en halv såsong av den andra. Så jag har nog tröttnat. Men nu är det ju inte jag som ska läsa, så det spelar ju mindre roll ;]

  SvaraRadera
 5. Jeg blir aldri lei av verken vampyrer eller varulver, håper alltid at det skal dukke opp en ny og original vri på de gamle mytene :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...