måndag 14 maj 2012

Böcker som alla bokbloggare verkar läsa just nu men som jag ännu inte läst...

Lång titel men kort inlägg med lite bilder på böcker som många av er har läst den senaste månaden eller som många av er läser just nu:

 
 

Har ni läst eller vill ni läsa eller känner ni att ni står över!? Berätta!

Annars är tentaveckorna snart här och just nu är det sista veckan för några skolprojekt som ska in så kommer kankse vara lite seg på bloggfronten några veckor fram över men känner jag mig själv rätt kommer ju alltid bloggen klämmas in lite iallafall trots att jag borde plugga mer och blogga mindre :P

27 kommentarer :

 1. Mitt klimatkatatrofala liv läste jag för några månader sen och gillade den inte. Rör mig inte tyckte jag mycket om och Eld och Allt jag säger är sant står i bokhyllan och väntar på att bli lästa :)

  SvaraRadera
 2. Inte för att jag vill öka din ångest över det olästa men Eld, Rör mig inte! och Själlös bör du läsa. :-) Eller: jag hoppas du får tid att läsa dem. Jag tyckte väldigt mycket om alla tre!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst en enda av dem. Tror dock att flertalet är bra :-)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, vilken fullkomligt underbar rubrik p åett inlägg. Jodå, jag har läst Mitt klimatkatastrofla liv och Allt jag säger är sant och gillade båda. Dessutom håller jag på med Eld och har Nattens cirkus, Själlös (eller Soulless i mitt fall) och Rör mig inte hemma i bokhyllan.. i väntan på..=) Sones är nog den enda jag inte tänkt läsa, mest för att man har så mycket annat...;)

  SvaraRadera
 5. Hah, jag har faktiskt läst alla förutom En sån där vidrig bok... Den känner jag mig inte så lockad av, men alla de andra böckerna är faktiskt värda hypen :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte läst någon av dem! XD Men jag äger Eld så den ska jag väll läsa snart :) Vill även läsa Rör mig inte och Nattens cirkus, fast på engelska.

  SvaraRadera
 7. Haha, ja du är inte ensam.. Jag har läst Allt jag säger är sant och Rör mig inte! av dessa men är sugen på alla de andra utom Mitt klimatkatastrofala liv..

  SvaraRadera
 8. Jag har läst Eld och har köpt "Allt jag säger". Den där nattens cirkus gillar jag utsidan på men annars tror jag att jag skippar resten.

  Jag är nyfiken men tror ändå jag skippar en annan bok som "alla" skriver om. Den om "Agaat". Har du läst den?

  SvaraRadera
 9. Jag har läst alla utom Mitt klimatkatastrofala liv (som jag visserligen började på, men inte gillade), och Nattens cirkus (som jag vill läsa!). Jag håller på med Själlös och Rör mig inte! men är snart klar med dem. De andra gillade jag väldigt mycket!

  SvaraRadera
 10. Den enda jag har läst är Eld, men de andra vill jag verkligen läsa! :-)

  SvaraRadera
 11. Eld = fantastisk, Allt jag säger är sant = fantastisk, Nattens cirkus = fantastisk såhär långt (ca 100 sidor in där jag fastnat av massor av anledningar som inte alls har med bokens kvalitet att göra). Övriga har jag inte läst men vissa, särskilt Rör mig inte, är jag väldigt sugen på.

  SvaraRadera
 12. Jag har inte läst någon av dem. Dock skulle jag kunna tänka mig att prova "Allt jag säger är sant" och "Nattens cirkus", men resten är nog inget för mig.

  SvaraRadera
 13. Kommer läsa Själlös, Nattens cirkus på eng och Eld för de har jag hemma! Skulle gärna läsa Rör mig inte och Mitt klimatkatastrofala liv med. Men de andra hoppar jag.

  SvaraRadera
 14. Jag vill läsa Rör mig Inte men på engelska dels för att omslaget är mycket vackrare på den.

  SvaraRadera
 15. Jag har inte läst någon av dem, men Eld kommer jag att köpa och läsa så småningom. Av de andra känner jag mig lite lockad av Nattens cirkus, men jag vet inte riktigt varför.

  SvaraRadera
 16. Nämen vet du vad, det är bara Allt jag säger är sant och En sån där vidrig bok där mamman dör. Resten har jag inte läst...usch, jag känner mig som en utböling. :P

  SvaraRadera
 17. "Eld" är jag intresserad av, men har inte läst. För jag har inte läst den första delen heller. "Själlös" läste jag nyligen på engelska, och den tyckte jag mycket om. Resten har jag ingen uppfattning om!

  SvaraRadera
 18. Sv:
  Jag tänkte mig också tyson så! Han belv för snygg tycker jag men aja vad ska man göra liksom.

  Har eld hemma ska läsa nästa vecka. Jag har bara läst en sådan där vidrig bok där mamman dör och allt jag säger är sant fast snart har jag sommarlov och jag ska beta av min goodread att läsa lista och alla de där uppe är med:)

  SvaraRadera
 19. Jag har inte läst en enda av dom, men planerar att läsa Cirkeln och Eld snart! ;)

  SvaraRadera
 20. Härligt inlägg! Du bad om det och jag går dig till mötes.

  Nattens cirkus älskade jag och är den enda som jag läst. Klättrade sig upp bland toppen för mig.
  Vill läsa Rör mig inte (fastän den känns lite mellanmjölksaktigt för tillfället - när biblioteket köper in den lär jag dock låna den) och Själlös (den gör mig nyfiken efter allas hyllningar).
  Är någorlunda nyfiken på Eld, men inväntar just nu en viss persons recension på den. Var dessvärre inte helt såld på Cirkeln. En sån där vidrig bok där mamman dör vill jag ge en chans eftersom jag mjuknat upp angående böcker skrivna på vers.

  Allt jag säger är sant känns typisk svensk ungdomsbokaktig, vilket jag inte brukar läsa och tror faktiskt jag säger nej. Likaså till Mitt klimatkatastrofala liv.

  SvaraRadera
 21. Åh vad detta är sant, säkert vart femte inlägg verkar handla om någon av dessa böcker. Själv har jag precis läst ut Rör mig inte! och gillade den mycket, men ingen av de andra har blivit mina ännu. Dock vill jag gärna läsa Själlös, Mitt klimatkatastrofala liv och Nattens cirkus. Möjligen också En sådan där vidrig bok där mamman dör men det kanske är för hemskt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har precis beställt den, har inte förstått den som hemsk.
   Och jag är sugernyfiken på att läsa nått på vers så det ska bli kul ^^

   Radera
  2. Jag har inte velat läsa om den heller, för jag gillar inte böcker där mammor dör punkt. Visste inte alls att den var på vers, hela?

   Radera
  3. Ja jag har förstått det som det, ska bli jättespännande att läsa, har aldrig testat det ^^

   Radera
 22. Själlös leste jeg vel for omtrent to år siden, den likte jeg veldig godt. Ellers er det ingen av bokene på listen din som jeg har lest, men jeg har Eld her. Bestilte den på svensk, orker ikke å vente på den norske oversettelsen ;)

  SvaraRadera
 23. Har bara läst härliga Nattens cirkus av dessa, men Eld står och väntar tålmodigt. Annars är jag väl inte jätteintresserad av resten, hinner inte ta mig igenom böcker bara för att andra pratar om dem. Har mer än nog med de jag hittar som verkar grymma.

  SV: Ja, läs Temeraire - du och jag har ju tyckt olika förr! ;]

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...