lördag 26 maj 2012

I Min Brevlåda (15):

Finns massor av engelska bokbloggar som har inlägg med titeln "In my Mailbox (x)" jag tycker idéen är jättekul, så tänkte därför köra en svensk variant. Några gånger i månaden tänker jag alltså göra ett inlägg där jag visar vad jag fått hem för böcker i "brevlådan" (böcker jag köpt, bytt eller fått som recensionsexemplar och även de som inte kommit i brevlådan utan som jag köpt i en fysik butik eller på second hand etc).
Bara recensionsexemplar denna gång förutom Firelight som jag bytte med Anna från Boktycke =), måste spara pengar inför sommaren. Men eftersom jag nyligen fick reda på att jag fått sommarjobb och för att det snart är sommarlov så ska det firas med en megabeställning från Amazon nästa vecka tror jag ^__^ Woho!

Men nu över till böckerna jag fått hem, först ut har vi dessa godbitar:
 - Hello Kitty måste dö av Angela S. Choi:
En rolig och väldigt absurd bok om en kinesisk tjej som inte vill gifta sig och hennes mordgalne kompis. Läste ut den igår och tyckte mycket om den. Sen måste jag ju bara påpeka hur galet snygg den är, chockrosa med svarta sidkanter, asläckert!
- Rör mig inte! av Tahereh Mafi:
Äntligen, äntligen ska också jag få läsa denna fina dystopibok som halva bokbloggsvärlden redan läst känns det som. =) Pepp! Riktigt fin irl var den med, så tar helt tillbaka att det var ett tråkigt omslag som jag skrev här :P.

Sen har vi ett seriealbum:
- Love Hurts av Kim W Andersson:
Ett heeelt underbart album som jag slukade direkt och gillade så mycket att jag dragit med det och visat till kompisar. Helt min humor och jävligt snyggt tecknat. Nu måste jag ta och läsa Alena också som han nyligen gett ut. =)

- En parlör för Älskande av David Levithan:
En fin och annorlunda bok som jag läste ut för några dagar sedan =). Kul med ännu en bok av David att ha i samlingen. 

 
- En sån där vidrig bok där mamman dör av Sonya Sones:
Senaste boken jag fick i brevlådan, har jag tänkt börja läsa nu ikväll, känns som en perfekt bok att läsa i gräset nu i sommar!

- Firelight av Sophie Jordan:
Sist men inte minst har vi mitt bokbyte och sista boken jag läser i draktemat som har gått alldeles för långsamt men hoppas spela in video-recensionen nästa vecka innan jag sticker hem till föräldrarna över sommaren.

Läst någon av dessa kanske? Avis på något jag fått hem? 
Eller har ni fått något annat kul hem kankse? Berätta!

5 kommentarer :

 1. Jag är också sugen på att läsa Alena 8D Och En sån där vidrig bok där mamman dör är riktigt rolig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag läser den nu och gillar den hemskt mycket =)

   Radera
 2. Så mange spennende bøker du har fått i hus i det siste :) Jeg har bare lest Firelight av alle disse. Hello Kitty måste dö har jeg aldri hørt om men bare navnet på boken gjorde meg veldig nysgjerrig!

  SvaraRadera
 3. Har inte heller läst "rör mig inte" än men förhoppningsvis blir det av snart :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...