torsdag 15 mars 2012

Omslagsserie (0): Alex Finn: Gamla omslagen vs Deluxe omslagen

VS


Vad tycker ni om de nya omslagen till Alex Finn's böcker? 
De gamla var stilrena och snygga  (hittade inte i den stilen för Bewitching så tog för A kiss in time istället :P) och de nya är härligt YA snygga :P Älskar dimman/molnen i bakgrunden. Jag gillar båda på olika sätt, men de nya är ju lite roligare ändå. Köper jag nått av henne tror jag de blir i den stilen.

Gillar även den andra varianten av Bewitching:

 

Kanske något för när jag har tema Häxor? ^^

9 kommentarer :

 1. Dom gamla är mycket snyggare tycker jag!! För dom andra känns som om alla andra YA böcker medans de gamla är stilrena och sticker ut - dock kanske en annan publik kommer att läsa hans böcker nu som itne skulle gjort det annars.

  SvaraRadera
 2. Hmm, har nyligen läst Cloaked och det är ju en kille som är huvudroll. Skumt att de har en tjej på framsidan. Men ja, de nya lär väl locka fler tjejer att läsa böckerna. Vet faktiskt inte om jag föredrar de nya eller de gamla.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar uppriktigt sagt de gamla bättre. Tycker de är mer stilrena. Håller med Beata att de inte ser ut som alla andra YA-böcker.

  SvaraRadera
 4. Beata: Jo dom är mer originella helt klart. Men tror ändå jag tillhör den fåniga skaran som lockas av de nya mer ^^
  Alex är en hon btw ;) fick reda på det nyligen, har också trott att det var en han ^^

  Anna:Haha ja då blir det ju lite fånigt egentligen :P
  Ja det är ju så!

  Nelly: Då borde du väl gilla dina VA omslag också? De är ju ganska lika varandra?

  SvaraRadera
 5. Det har du ju rätt i. Fast nä, jag tycker dem är lite tråkiga. Hade varit snyggare med lite mer förändring mellan böckerna. Så inte alla är så lika. Röda bara liksom och så byter dem symbol bara. Gillar att de här böckerna har olika färg iallafall. Fast jag tycker egentligen inte att några VA-omslag är jättesnygga!

  SvaraRadera
 6. Haha welll, we all like different things ;)

  SvaraRadera
 7. De nya tycker inte jag riktigt passar stilen. Jag har iof bara läst Beastly, men jag tycker inte att det nya omslaget passar riktigt även om det är otroligt snyggt.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar de gamla! Tycker egentligen inte alls om omslag med helkroppsbilder eller ansikten och liknande.. :)

  Till exempel så vill jag läsa Genom dina ögon av Stephenie Meyer men har ännu inte köpt det för att omslaget är så himla fult. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha ja smaken är verkligen som baken ;P

   Inte för att jag tycker The host har jättesnyggt omslag, men tycker inte det är fult.Och gillar nog de nya Alex Finn omslagen bäst :P Dock verkar de flesta av er gilla de gamla bäst ^^

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...