lördag 20 augusti 2011

seg augusti och om olästa böcker i bokhyllan

Går inte alls bra för mig med läsandet i Augsuti, bara TVÅ lästa böcker efter mer än halva tiden... ett skämt om man jämför med tidigare månader. Men då pojkvännen skulle sticka till Kina den 15 aug så kändes det mer prio att vara med honom. Problemet är bara att nu när han åkt har jag inte lika mycket läsfokus när jag läser, tänker bara på honom istället >.< .

Så varför inte stressa upp mig ännu mer genom att fota alla mina olästa böcker jag har i bokhyllan :P

( klicka på bilden för större bild)

Hög ett är böcker jag inte börjat på alls. Hög två böcker jag börjat på men inte läst ut (allt från bara ett kapitel till en tredjedel) + mina böcker jag läser just nu. Hög tre är böcker jag läst halva men sen gett upp och kommer troligen inte läsa klart.


Håller även på att göra en ny sida med en lista (för jag älskar listor :P) på alla de olästa böckerna: "Olästa böcker i bokhyllan"


Ser som sagt inte så bra ut och har en beställning på 7 böcker till påväg. Måste få tillbaka läslust och fokus. Läser iallafall en himla mysig bok nu, "Ibland bara måste man" som jag älskar men inte ens den får mig att hålla fokus just nu och då känns det kört :( Hoppas verkligen att det blir bättre.
Kommer inte ens ha någon lästid nu när skolan och nollningen börjar nästa vecka så mitt lässnitt kommer sjunka som en sten denna och nästa månad. Får ta igen det i Oktober eller nått...

5 kommentarer :

 1. Yay! Ibland bara måste man! :D

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får tillbaka din läslust. Den där Jonathan Strange & Mr Norrells finns oläst i min bokhylla också, köpte väl den 2007 eller nåt... >_> Däremot har jag läst Kafka på stranden, Hundraåringen, Skumtimmen, Neverwhere och Stolthet och fördom och zombies och tyckt att alla varit fängslande och svåra att lämna ifrån sig. Okej, jag har läst Norwegian woods också, men den gillade jag inte lika mycket. >.<

  SvaraRadera
 3. Maria: Läste ut den idag, helt underbar! <3

  kitten: Hoppas jag med =)
  Jo den är några år gammal för mig med >.<

  Oj att du såg att det var stolthet och fördom zombies är lite cred på den! Den gillade jag inte alls, men tror inte jag skulle gilla originalboken heller så är kanske inte så konstigt. Norwegian wood gillade jag inte heller, läst halva och gav sen upp.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller läst Stolthet och fördom och har inga större ambitioner på att göra det heller, däremot har jag sett BBC:s kostymserie med Colin Firth på 6 timmar ett par gånger. Den är hur bra som helst! :D Och om man väl känner till historian så är det kul att läsa den alternativa historien med zombier och jämföra likheter och olikheter.

  Enligt mig är problemet med Norweigan Woods att den är sexistisk, alla tjejer vill omotiverat ligga med huvudpersonen samt begå självmord. Jag pallar inte det... Kafka på stranden är lite pubertal, men i den kunde jag ta det och jag tyckte att den var riktigt bra. :)

  Förresten, jag tänkte att jag kunde presentera mig lite mer för jag gillar din blogg och tänker nog följa den. =) Jag känner igen dig, eller snarare ditt namn, från FB med den gemensamma kompisen Tobias som bor i Tokyo. Han gick i min gynasieklass. =)

  SvaraRadera
 5. Kitten: Kanske ska göra så jag med, kolla på serien/filmen innan och ge den en chans till..

  Kafka har jag också hört bättre om, så den ska jag försöka mig på nån gång!

  Jaha va kul! =) Världen är ibland bra liten som man säger :P Får kolla in din blogg jag med!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...