söndag 28 augusti 2011

Läslusten är tillbaka och beställningen från book depository är här!

Äntligen äntligen är läslusten tillbaka, för som jag skrev i "seg augusti"inlägget så har Augusti inte alls varit min bästa läsmånad. Men då jag igår tömde min brevlåda hittade jag en massa trevliga paket från the Book Depository från min senaste beställning. Sju nya böcker att sätta tänderna i och passande nog har jag en fri dag från Datatekniks nollning idag (där jag är med och leker och busar som fadder. Vi har btw en snäll nollning =) ingen förnedring här inte, utan fester och lekar!).

Kan nu också verkligen tipsa om den sidan, mycket bra priser på engelska böcker och fri frakt över typ hela världen! Plus att det tog ca en vecka att få de hemskickade, direkt i brevlådan! Supersmidigt, kanske inte så miljövänligt då alla kom i separata paket (förutom VA boxen som var för stor), så ska kolla upp det till nästa beställning, men hemskt smidigt för dem som är lata ( mig inräknat). Jättenöjd! Snabbare än adlibris!

Började läsa lite i Vampire Academy igår när jag öppnade paketen och blev fast direkt men hade tyvärr inte tid att fortsätta läsa då nollningsaktiviteter tog över resten av dagen. Idag däremot är jag helt ledig =) så nu har jag läst halva och kan glatt säga att jag gillar den =).


Så underbart med en massa fina böcker framför mig nu när lässuget är tillbaka igen!

8 kommentarer :

 1. Kollade in Book Depository nu & ska göra en provbeställning nån dag. Priserna verkar ungefär som Bokus där jag brukar handla, men det fanns några titlar där som jag inte hittat på Bokus och ett stort plus är att man kan betala via PayPal som jag föredrar att göra. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Åh, Book Depository.. Jag verkligen älskar och hatar den sidan. Älskar för att det är så billigt och för att de har typ alla böcker, men hatar den eftersom den får mig att köpa alldeles för mycket böcker som jag inte hinner läsa..

  Du vill inte göra ett inlägg om dina nya böcker? Vore kul att se vilka du köpte :)

  SvaraRadera
 3. ^Jag menar såklart att se bilder på böckerna du köpte ^^

  SvaraRadera
 4. Zombie:
  Jag tycker det är mycket billigare, eng pocket för 50-70 typ istället för 80-100 kr
  Stor skillnad om man köper ofta som jag :P

  ex Hex hall för 54 istället för 74 kr på bokus =)

  Malin:
  Ja verkligen livsfarligt!
  Jag har redan gjort det, länkade till de inlägget i detta inlägg, men var kanske inte så tydlig. Här är det igen iallafall:
  http://schitzo-cookie.blogspot.com/2011/08/vad-gor-man-nar-ens-hjarta-ar-trasigt.html
  =)

  SvaraRadera
 5. Beställde tre böcker därifrån för några dagar sedan! :) Men kommer alla böcker i olika paket? Det är ju lite onödigt, haha.

  SvaraRadera
 6. Jag har redan gjort det, länkade till de inlägget i detta inlägg, men var kanske inte så tydlig. Här är det igen iallafall:
  http://schitzo-cookie.blogspot.com/2011/08/vad-gor-man-nar-ens-hjarta-ar-trasigt.html


  Men åh, det där inlägget har jag ju läst! Haha, dåligt minne..

  SvaraRadera
 7. Malin: inte lätt att komma ihåg alla bokbloggar man läsers beställningar =)

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du är med i utmaningen! Ska skriva in dig i listan - menar du att du ska läsa första boken i tre olika serier eller är det jag som fattar trögt ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...