torsdag 18 juli 2013

Temainlägg (14): Seriealbum vs Film

Ja, nu fuskar jag igen, så som jag skrev förut så jag har gett upp Film vs Bok temat. Jag har helt enkelt ingen lust att tvinga mig till att läsa böcker just nu. Det funkar inte. Speciellt inte då jag sommarjobbar och har väldigt begränsad tid till att läsa (fattar inte hur ni som jobbar hinner med allt). Men seriealbum slinker ner, så bättre att ta dem som jag mycket hellre vill läsa.

Men jag kommer köra på en liten kompromiss, jag väljer seriealbum som har filmatiserats. Så kan jag ändå göra en bok vs film jämförelse ^^.

Har även fuskat med upplägget av inlägget. För jag är lat, trött och har som sagt inte så mycket tid nu när jag jobbar. Så denna gång listar jag bara albumen och dess filmer utan förklaring. Vill ni veta vad albumet handlar om är det bara att klicka på omslaget så länkas ni vidare till Goodreads där ni kan få läsa allt ni behöver!

Har sett filmen men har inte läst albumet:


Har inte sett filmen eller läst albumet:
Vad ska jag läsa?
  
pollcode.com free polls 

(ni kan rösta på flera förslag)

Förlåter ni mig för mitt fusk?

8 kommentarer :

 1. The Crow! Så himla underbar film. <3 Är inte alls insatt i det där med seriealbum, men det vore intressant att läsa en recension av The Crow så kanske jag läser den om jag lägger vantarna på den nån gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okey får se, låter som jag i vilket fall bör se filmen då! ^^

   Radera
 2. Har inte läst eller sett The League of Extraordinary Gentlemen, men det skall ju vara en tv-serie på gång så det kanske kan vara intressant att kolla in den? Jag tror jag skall göra det iallafall. :)

  SvaraRadera
 3. Oavsett så borde du se Persepolis, underbar film! Serien är okej, men filmen är helt klart bättre :)

  SvaraRadera
 4. När jag jobbar många kvällar i rad hinner jag ingen ting. Sover sen efter ett par timmar så ska man jobba igen så man hinner verkligen ingenting! Så ja jag förlåter ditt fusk ;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...