onsdag 10 juli 2013

I Min Brevlåda (41): Liten tur till bla SF-bokhandeln =)

Var på en liten bokpromenad igår i Stockholm med min kompis Sandra och hennes kille som var på besök från Lund. Vi började med att kika in SF-bokhandeln där jag köpte på mig detta:


- En robot kalender för 2014:
Förra året så hittade jag en jättefin "fold your own robot"-kalender på sf-bokhandeln, men såg den så som denna gången alldeles för tidigt på året. "Köpa kalender på sommaren!? Nä jag väntar" tänkte jag, men när det sen var vinter så var kalendern slutsåld så denna gång när jag hittade en annan fin robot kalender slog jag till direkt iallafall!
- Chimichanga by Eric Powell:
Detta var ett spontanköp, har aldrig hört talas om denna grafiska roman förut men då den hade jättefina färgbilder och verkade helskum så tänkte jag Why not? ^^

Så här fina är förresten de olika robotbilderna i kalendern: 
Får rama in och spara dem efter att 2014 är slut sen tror jag nog! ^^

Sedan tog vi en tur förbi en liten serietidningsbutik där jag köpte detta:

- The Waking by Raven Gregory:
Läste om de här albumet hos Swedish Zombie och har varit lite småsugen på den. När den sen bara kostade 130 kr och har urcoolt omslag, så kunde jag inte låta bli!

Sen gick vi förbi lite andra bokhandlar som The English Bookshop, Söderbokhandeln m.m men köpte inget där. Sist men inte minst gick vi iallafall till Myrorna där jag hittade två böcker:
- Sushi för nybörjare av Marian Keyes :
Denna köpte jag så fånigt bara för att jag vill samla på hennes böcker i de här omslagen, har redan läst denna men hade den inte i denna omslagstypen. Tycker de är så himla fina ihop så har velat ha denna till samlingen ett tag.
- De vandrande städerna av Philip Reeve:
Minns inte vem det var tyvärr men någon bokbloggare tipsade varmt om den här bokserien så när jag såg den inbunden för en 20.- så tänkte jag ännu en gång Why not? =).

Hoppas ni med fått hem fina saker den senaste månaden =)

2 kommentarer :

 1. Härlig kalender! Men den var utan vikihopsjälv-robotar, eller missuppfattade jag?
  Här växer högen med nya olästa böcker, kommer book haul senare idag, hoppas jag. Drar av nån anledning ut på det hela tiden. Vill också strosa runt bland en massa bokaffärer! Får nog bli en roadtrip snart ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä precis, den är bara robot-bilder!

   woho ska bli kul att se!

   Jaa gör det =)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...