torsdag 4 juli 2013

Poll om min Tokyo-resa

Så nu är jag snart tillbaka från min superlånga bloggpaus. Har precis skrivit klart månadsrapporten för juni men måste vänta tills jag är tillbaka hemma så jag kan ta bilden till inlägget (sitter nu på mammas mobila bredband). Så det inlägget kommer upp först på söndag.

Men tänkte först kolla en grej med er. Då jag inte vet hur pass intresserade ni är av min Tokyoresa tänkte jag att det var bäst att göra en liten poll/röstning om vad/hur mycket ni vill se därifrån. Speciellt då det inte kommer ha något med böcker eller bokbloggen att göra egentligen. Har haft jättesvårt att välja ut vilka bilder jag ska visa då jag säkert har tagit mer än tusen stycken... Hade jag nämligen själv fått bestämma hade jag nog lagt upp alldeles för mycket, finns ingen hejd på mig. Det vet alla som är kompis med mig på facebook där jag lagt upp säkert 30-40 bilder om dagen hela resans gång :P.


Så frågan är alltså hur många inlägg med bilder från resan ni tycker att det är okey att jag lägger upp och va ni helst vill se:

Hur intresserade är ni av Tokyoresan?
- hur mycket får jag lägga upp?
  
pollcode.com free polls 
Vad vill ni se?
  
pollcode.com free polls 

Blir det mer en ett inlägg så lägger jag inte upp dem alla på en gång utan sprider ut inläggen under juli månad. 


Hoppas ni förresten haft det lika härligt som jag nu första sommarlovsmånaden =)

4 kommentarer :

  1. Klart man vill se ALLT!! Jag lär aldrig kunna åka dit men är super fashinerad av att se annat än min håla uppe i norr så helt klart ALLT :) Du får skriva massor oxå inte bara visa bilder!! :)

    SvaraRadera
  2. Yey äntligen är du tillbaka! Saknat dig som attans :) Jag vill se ALLT om ALLT :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...