onsdag 17 juli 2013

I Min Brevlåda (42): tävlingsvinster

Har fått hem lite nya böcker, trots att jag knappt orkar läsa något annat än seriealbum just nu...måste få tillbaka läslusten SNARAST :( Tips?

- Svindlande höjder (seriealbumet) av Emily Brontë (manusbearbetning: Seán M. Wilson):
Först ut ett rec-ex från Argasso. Älskar deras koncept med klassiker i from av seriealbum, perfekt för en tjej som mig som hatar långsamma sega klassiker men som ändå vill veta vad hela grejen med hypen om dem är! Denna gång en bok jag hört så mycket så mycket om, ska bli jättespännande att läsa. Sätter tänderna i den nu ikväll. Har tidigare läst Jane Eyre och Macbeth i denna serie.
- Gycklarens arv av Kersti Vikström:
En bok jag fick från Opal förlag utan att fråga om det. Vet inget om den här boken tyvärr. Någon som har läst den, är den bra =)?

Sedan kom lite tävlingsvinster hem till mig. Först ut bokvinsten från Elens tävling där jag vann tröstpriset men det var verkligen inget dåligt tröstpris för jag fick hela två böcker:

- Temeraire by Naomi Novik: (heter även "His Majesty's Dragon")
En drakbok som jag velat läsa jättelänge. Ska vara rätt mysig så det blir en trevlig läsning någon gång. Kanske till ett nytt draktema nu när jag redan har några hemma?
- Drottningen vänder blad (Pocket) av Alan Bennett:
En bok jag hört mycket om. Den är jättetunn så känns som att det blir en bra sommarbok?

Vann även ett hemligt bokpaket från BookObsession men tyvärr klantade sig posten så paketet kom hit tomt :(....(har verkligen NOLL förtroende för posten). Men snälla Cecilia bad mig kolla i hennes bokbytessida och välja några nya böcker som jag kunde få istället. Hittade bara en men det var en fin en:
- Alice in Zombieland by Gena Showalter:
 Denna har jag velat läsa länge och är nyfiken på vad jag själv kommer tycka då ni alla varit så oense om ifall den var bra eller inte ^^.

Vad hade ni läst först?

19 kommentarer :

 1. Jag läste ut Gycklarens arv igår och tyckte den var helt okej. Ganska klassisk fantasy.

  Drottningen vänder blad läste jag tidigare i år och älskade :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okey tror jag väntar med den dock, med lässvacka och bara en okey bok så blir det bättre om jag läser den i någon period då jag slukar böcker :P

   Najs då ser jag fram emot den!

   Radera
 2. Åh, Temeraire är så bra! Älskar att det utspelar sig under Napoleonkriget med en fantasytwist. <3

  SvaraRadera
 3. Skönt att mina ex hittade fram. Jag hade bara tänkt skicka en (en annan) men det passade inte med vikten, så jag blev lite förvirrad och skickade två istället :P Enjoy!

  SvaraRadera
 4. Synd att du inte har någon läslust :( Hoppas den kommer tillbaka snart! Prova kanske att läsa Harry Potter? Det brukar hjälpa för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. brukar funka men har dem nerpackade i lund :P
   och är lite trött på dem tillfälligt!
   men tack för tipset! ^^

   Radera
 5. Alice in Zombieland hade jag läst först :)

  SvaraRadera
 6. Gycklarens arv är ganska bra, men passar nog för lite yngre läsare. Temeraire-serien älskar jag! Har läst om serien flera gånger.

  Alice i Zombielandet skulle jag ha läst först, för den är något extra!

  SvaraRadera
 7. När jag inte har någon läs lust så låter jag det gå ett tag utan att läsa, typ en vecka två eller vad som behövs och kommer det inte tillbaka tvingar jag mig att läsa en bok som jag vet att jag kommer gilla. Låter som en hemsk metod kanske men funkar ALLTID för mig, annars brukar jag läsa bokbloggar funkar också för då blir jag så himla sugen på att läsa alla böcker som alla skriver om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag tänkte nog köra på något liknande =) hoppas det funkar!

   Radera
 8. Svindlande höjder är helt fantastisk enligt min mening! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ännu tycker jag den är mest skum och tycker karaktärerna är så konstiga :P

   Radera
 9. Har inte läst någon av dessa förut. Ser fram emot recensioner :)

  SvaraRadera
 10. Jag läste en kommentar online av en Amerika-baserad journalist avslöjar hur han hittar en pojkvän, 3 månader efter att hennes ex bofryiend bröt upp.
  Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
  Jag är gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi slogs upp för 4 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek .
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom genom sin personliga amail via (herbalisthome01@gmail.com)
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare, Var rik och stanna med dig för alltid.
  * Magi för framgång och marknadsföring, ingen annan utom bara du.
  * Traditionella örter och rötter för att bota bröstcancer, kropp, mun och virginal lukt / utsläpp.
  * Magisk trollformulering för bröst- och penisförstoring / minskning.
  * bota Stop Nightmare, Bad Dreams & Convuction.
  * andlig rening, fettförbränning och sockerreglering i kroppen.
  * fertilitetsmagi - FRUKT AV KVINNOR & Bär ditt eget barn.
  * Fri från att mörda & kidnappas.
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
  Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  här är Dr.Amisos personliga e-postadress; herbalisthome01@gmail.com

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...