lördag 21 juli 2012

Bokbloggsjerka 20 – 23 juli

Vet ni inte vad en jerka är? Kolla då in Annikas litteratur- och kulturblogg och ta reda på det ;)!

Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?
Finns många böcker som väntar jag på, men väljer några av de jag tänkte på först =). Främst är det många fortsättningar till böcker jag väntar på och skulle vilja ha NU, men som inte finns i paperback än eller som finns men i fel omslag och inte de jag har till resten av serien... suck för detta I-landsproblem :P. Som t ex dessa:


Först ut har vi Fins are forever fortsättningen till Forgive my fins. Sedan har vi sista boken i The Maze runner trilogin, The Death Cure. Där jag visserligen inte gillade tvåan så värst mycket men vill fortfarande veta hur serien slutar! Sen har vi en bok jag längtar tokmycket till! Nämligen Spell Bound, sista delen i Hex hall trilogin. Varför ska just de omslagen jag gillar alltid släppas sist... =( Längtar även till att Legends of Zita the spacegirl fortsättningen till den underbara Zita the spacegirl släpps. Sen vill jag gärna att Lola and the boy next door, släpps som paperback snart!

Sen har vi lite böcker på svenska som jag vill ska översättas klart och publiceras:
Här har vi några fina YA-böcker tex Cinder, för den har jag tänkt läsa på svenska tror jag. I den skaran väntar jag även på fortsättningen till Rör mig inte! Vill ha den NU =). Sen förstås fortsättningen till Vampyrerna i Morganville, åh så jag längtar! Miss Peregrines besynnerliga barn, skulle jag inte heller tacka nej till, men den kommer ju snart så det är inte så lång väntan.

Sedan väntar jag såklart som resten av bokbloggsvärlden på att Nyckeln (fortsättningen till Cirkeln och Eld) skrivs och ges ut =).

Så ja det blev en hel del! Vad längtar ni efter mest?

10 kommentarer :

 1. Jag säger också Unravel Me, men lägger till Isla and the Happily Ever After - fastän jag inte läst Lola and the Boy Next Door - och säkert några till som jag tillfälligt glömt. :-)

  SvaraRadera
 2. Längtar också efter att Unravel me och Cinder ska komma ut på svenska :)

  Svar: Vi får skriva våra egna jämnställda böcker x) Hoppas verkligen att fler författare kommer öppna ögonen i framtiden :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om jag bara hade varit bra på att skriva så hade jag lätt gjort det!! :P

   Radera
 3. Ojdå, det var ju en hel del där som du väntar på, haha...Jag har "Eld" men inte "Cirkeln" som jag så klart vill läsa först :)

  SvaraRadera
 4. Nyckeln har jag på min vill-ha-nu lista också.

  SvaraRadera
 5. Många tips, kul!
  Snyggaste omslaget: Unravel me
  Bästa titeln: The death cure

  SvaraRadera
 6. Är midnattsgränden tredje boken i the morganville vampires? :)
  Tycket nämligen om den serien jätte mycket!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...