lördag 4 februari 2012

I Min Brevlåda (8): och planerad tävling!

Finns massor av engelska bokbloggar som har inlägg med titeln "In my Mailbox (x)" jag tycker idéen är jättekul, så tänkte därför köra en svensk variant. Några gånger i månaden tänker jag alltså göra ett inlägg där jag visar vad jag fått hem för böcker i "brevlådan" (böcker jag köpt, bytt eller fått som recensionsexemplar och även de som inte kommit i brevlådan utan som jag köpt i en fysik butik eller på second hand etc).

Går rakt på sak, ni vet nog alla vad det handlar om, mina nya böcker denna vecka =). Först ut har vi två böcker till omläsnings utmaningen:


Twilight och New moon av Stephenie Meyer:
Som egentligen inte är nya böcker, utan bara NYA i Lund :P Tog med dem hem från föräldrarna efter att jag varit i Stockholm på Datatjej konferensen som jag nämnde förut ^^. Läste ut Twilight snabbt så borde nästan ha tagit trean också när jag ändå var där :P


Fire av Kristin Cashore:
Del två i "The seven kingdoms" serien. Som jag så himla snällt fick köpa av Maria från "I Bokens värld är allt möjligt" för bara fraktkostnaden! =)


Dödlig hämnd av Meg Cabot:
Tredje delen i Hemsökt serien och ett recensionsexemplar. Härligt kort och på svenska. Den tänkte jag sluka ikväll!  Uppdatering: Läste ut den idag (4 feb) ^^.

Sist men inte minst fick jag min efterlängtade dock felköpta bok som jag skrev om i förra IMB inlägget.

 

Nämligen City of Glass av Cassandra Clare... Flera veckor försenad, så kontaktade The Book Depository för några dagar sedan om att jag beställt fel men att den inte hade kommit fram än. Så dom gav mig hela summan tillbaka =), men sen idag till min förvåning så var den i brevlådan iallafall (kontaktade dem igen om att den kommit btw och dom sa att jag kunde behålla den ändå). Tyvärr var det ju som sagt fel omslag, vill ha den från Margaret K. McElderry Books.

Detta är däremot från förlaget Walker Books Ltd... alltså den mindre paperback varianten, den som säljs på Pocketshop bla. Sedan var den även trasig i kanten, se bilden nedan och klicka för stor bild. Så den vill jag inte ha och när jag ändå fick pengarna tillbaka kommer jag köpa om boken fast med rätt omslag =).

   

Men eftersom inte alla av er där ute är lika petiga eller försiktiga med omslag som jag är så tänkte jag att det säkert finns någon där ute som skulle bli jätteglad för en gratis bok trots att den är skadad. Den är ju trots allt helt och hållet oläst. Tänkte att jag därför lottar ut den i en TÄVLING samtidigt som jag lottar ut Percy Jackson boken som jag skrev om i detta inlägget

Låter det som idée? Någon som vill vinna den eller är det tråkigt när den är lite trasig?

6 kommentarer :

 1. Haha, låter det märkligt om jag säger att jag gärna ställer upp på att vinna? :)

  SvaraRadera
 2. Alltså... Hej Miriam! Du är ju bara bäst! Med det sagt, man vill ju bara komma hem till dig & repa böcker, vika hundöron & kleta snorkråkor mellan sidorna.

  Inget illa menat! Du är bara så skönt fixerad!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha oj du skulle bara VÅGA då skulle jag gå hem till dig och byta ut innehållet i alla dina favoritböcker mot The passage jepp du hörde THE PASSAGE ;)

   Radera
  2. HAHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHAHAHHA!!!!

   Radera
 3. Hej cooling! Jag vinner gärna en bok, förhoppningsvis Percy Jackson:D

  SvaraRadera
 4. Jag vill gärna vinna, oavsett omslag! Och så passar jag på att fjäska lite genom att skriva att jag gillar din blogg väldigt mycket men ibland måste jag hålla mig ifrån den för att jag får så många köpidéer.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...