fredag 16 november 2012

I Min Brevlåda(28): Veggo-vinst, rec-ex och några fynd!

Jag har fått hem lite nya böcker de senaste veckorna fast jag borde ha hållit mig till mina olästa som redan finns i hyllorna...Men då de är rec-ex, en vinst och resten är böcker som jag fått billigt med lite fin rabatt så är det väl ok, eller hur =)? *Älskar boknörds-logik* 


-  Köttfri måndag av Paul McCartney, Annie Riggs:
Först ut har vi en vegetarisk kokbok jag vann i Djurens rätts blogg, Veggokoll =). Superkul! Har precis blivit vegetarian pescatorian (vegetarian som äter fisk och skaldjur) och behöver nya tips för roliga rätter att äta och bjuda andra på ^^.

Blir nog ett litet inlägg om denna och en annan vegetarisk kokbok jag fick i födelsedagspresent. Någon mer där ute i bloggvärlden som är vegetarian förresten?- Morris Lessmore och de fantastiska flygande böckerna av William Joyce:
En jättesöt bilderbok som jag suktat efter sedan bokmässan. Den är redan utläst och var så söt som den ser ut =). Tack Kabusa!


 
-  TWD, vol 3: I tryggt försvar & Vol4: Köttets lustar av Robert Kirkman:
Två The Wakling Dead album, fick ju nyligen del 2 och del 5 som rec-ex så då behövde jag självklart fylla hålet emellan. Speciellt också för att jag precis har läst ut tvåan och var väldigt nyfiken på fortsättningen =). Zombietemat på bloggen är ju i full rulle nu så då är det ännu mer perfekt!


Sen hade jag hemma två stycken 50 kronors presentkort på CDON så när de nu hade fri frakt passade jag på och köpte dessa:
- Att vara Nikki & Jagad av Meg Cabot:
Köpte Airhead på bokmässan och läste ut den för någon vecka sedan och gillade den skarpt. Så kunde inte hålla mig utan behövde köpa de två fortsättningarna i trilogin =). Tvåan "Att vara Nikki" är redan utläst så recension på dem båda kommer någon gång nästa vecka!
-  Paganinikontraktet av Lars Kepler: 
Ännu en bok jag suktade efter sedan bokmässan men inte fick med mig. Nämligen fortsättningen till Hypnotisören som var första deckaren på länge som jag gillat. När jag sedan läste Kråkflickan och gillade även den kände jag att suget för deckare nu äntligen hade kommit tillbaka och det vill jag ta vara på. Så då fick denna följa med i beställningen med =).

Köpte denna samtidigt som de två ovan och summan blev 67 kr. Helt okey för tre nya pocketböcker måste jag säga ^^. 


- Extras av Scott Westerfeld:
Sist men inte minst har vi Extras, den fristående delen i Uglies-serien. Fick den för 39 kr så det var najs ^^. Har som mål nu att i varje beställning köpa så många fortsättningar i serier som möjligt, måste börja avsluta serier och inte bara starta nya. Då 6 st i detta inlägg är fortsättningar så ser början bra ut iallafall!


Vilka skulle ni ha läst först?

14 kommentarer :

 1. Är ju inte egentligen vegetarian men går ändå allt som oftast under den beteckningen. Äter endast fisk och skaldjur i köttväg sedan 1990 och har på senare år lärt mig att jag då är en s.k. pescatorian.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag kör på fisk med. Försöker göra det sällan men sushi och lax kan jag inte leva utan >.<

   Jaha, heter det inte demi-vegetarian med? Brukar själv säga vegeterian även om de eg är fel...eller "vegetarian men äter fisk"

   Radera
  2. Känns som att annars kommer få personer veta vad man snackar om.

   Radera
  3. "Vegetarian men äter fisk" är en fras jag begagnat mig av hundratals gånger! På en pizzeria i Malmö hade de faktiskt något som de saluförde som en vegetarisk pizza men det var räkor på! Så i och med att vego-fiskkombon är så pass vanlig kanske folk snart inte vet vad vego står för!

   Radera
  4. Ja de är ju i för sig dumt. Fiskar och räkor är ju liv de med!

   Radera
 2. Paganinikontraktet tyckte jag var okej men inte super, den nästa i serien Eldvittnet var däremot bättre! Enligt mig då :) Kråkflickan, som du nämnde, är också värd att fortsätta serien på ! :)

  SvaraRadera
 3. Är ständigt på jakt efter bra veggoböcker, hoppas du skriver mer om den :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det gärna =) men lär dröja tills jag hunnit testa iallafall lite i dem.

   Radera
 4. Den där flygande böckerna-boken verkar hur gullig som helst! <3

  SvaraRadera
 5. SV: Hahah jag ville byta design, men jag kan verkligen inte sånt hur man gör så jag bytte bara till en standard mall så det fick duga!

  SvaraRadera
 6. De flygande böckerna verkar jättesöt! Kanske att du kan göra en recension där du även visar lite bilder? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ^^ Ska försöka komma ihåg att ha med bilder =)

   Radera
 7. sv: Det är så tråkigt när alla andra tycker att böckerna är så bra, jag förväntade mig ett mindre mästerverk och nu förstår jag inte alls vad alla andra ser i dem. Tur att jag inte är ensam. :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...