måndag 11 juni 2012

I min brevlåda (16): Book Haul video!

Finns massor av engelska bokbloggar som har inlägg med titeln "In my Mailbox (x)" jag tycker idéen är jättekul, så tänkte därför köra en svensk variant. Några gånger i månaden tänker jag alltså göra ett inlägg där jag visar vad jag fått hem för böcker i "brevlådan" (böcker jag köpt, bytt eller fått som recensionsexemplar och även de som inte kommit i brevlådan utan som jag köpt i en fysik butik eller på second hand etc).
För att fira att jag hade fått sommarjobb så gjorde jag en stor beställning från Amazon för typ två veckor sedan.  Nu äntligen kom de fram och detta måste såklart visas i en Book Haul video =)


Det blev visst väldigt mycket svarta böcker :P inte så somrigt kanske men innehållet i många av dem känns ändå ganska passande för läsning under soliga sommardagar =).

Böcker jag köpt eller fått och nämnde var:
Rec-ex:
- Pojkarna av Jessica Schiefauer
- Tretton skäl varför av Jay Asher

Vinnst från Enligt O:
- Eld  av Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren

Second hand köp:
- Fånge i hundpalatset av Martina Haag

Från Amazon:
- Perfect Chemistry av Simone Elkeles
- Impulse av Ellen Hopkins
- The Immortal Rules av Julie Kagawa 
- Beauty Queens av Libba Bray
- Sharp Objects av Gillian Flynn
- Just Listen av Sarah Dessen
- The Short Second Life Of Bree Tanner av Stephenie Meyer
- Zita the Spacegirl av Ben Hatke

(klicka på titeln för att komma till dess goodreads-sida)

Åh va pepp jag är på dessa böcker! 
Vilka har ni läst? Vad ska jag läsa först tycker ni? =)


Uppdatering:
Vad trött jag blir på att Youtube lägger till den svarta ramen runt klippet. Igår när jag la upp filmen fanns den inte med men nu imorse kom den tillbaka :( Jätteonödigt gör ju filmen mycket mindre...

12 kommentarer :

  1. Helt rätt, gillade inte Beauty Queens. Men jag kan förstå varför folk gillar den. Det är rätt mycket satir och gillar man det så gillar man nog boken riktigt mycket.
    Åh, sommarböcker. Tänkte köra sommartema efter det temat jag håller på med nu. Då lär det bli mycket Sarah Dessen!

    SvaraRadera
  2. SOMMAR!! Vad härligt det sk bli! Och visst var Eld helt underbart bra!

    SvaraRadera
  3. Jag har läst Tretton skäl varför som jag näst intill hatade och The Immortal Rules som är en av de bästa böckerna jag läst i år :)

    SvaraRadera
  4. Alltid kul att se dessa videos :) Jag har inte läst någon av böckerna men däremot tänkte jag läste "Dark Places" av Gillian Flynn senare i sommar när den kommer på svenska.

    Av Sarah Dessen hade jag än så länge bara läst Mitt perfekta liv, eller The Truth about Forever som är originaltiteln. Jag har två till i hyllan som också ska läsas inom kort dock!

    SvaraRadera
  5. Vad kul med en videopresentation av alla nya böcker! :)
    Tack för alla fina boktips, du har verkligen en fin blogg
    Kram
    Cecilia

    SvaraRadera
  6. Supertrevligt med en bokvideo :) Är väldigt sugen på Perfect Chemistry för den har fått så mycket bra kritik. Håller på att läsa The Immortal Rules började jag läsa igår och tycker att den är helt fantastiskt. Har iofs bara kommit cirka 100 sidor men än så länge är den super!

    SvaraRadera
    Svar
    1. =)

      Ja va kul att alla verkar gilla den, för första gången kankse jag inte kommer vara allra sist med att läsa en hypad bok :P

      Radera
  7. Jeg elsket virkelig Perfect Chemistry og Zita the Spacegirl! Jeg har også lest et Rec-ex av Legends of Zita the Spacegirl som utgis i september, den var like god, så gled deg til deg :)

    Beauty Queens av Libba Bray kjøpte jeg som lydbok fra Audible og jeg likte den dessverre ikke, men jeg er veldig spent på hva du kommer til å syntes om den.

    The Short Second Life Of Bree Tanner syntes jeg faktisk var veldig bra, ikke stor litteratur men et hyggelig besøk i Stephenie Meyers verden.

    Kos deg med alle de nye bøkene og grattis med sommerjobben!

    SvaraRadera
    Svar
    1. =) Tack så mycket!

      Började på Beauty Queens idag och de första 25 sidorna älskar jag iallafall ^^

      Radera
  8. Gillar du böcker i vers måste du läsa En gång av Margaret Wild. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...