onsdag 6 juni 2012

Favvo-bloggar: Lite bokbloggstips och ett award.

Fick ett jättesött pris/award eller vad man nu ska säga från Nellons Bokblogg häromdagen. Precis som Liebster blogawards så ska man skicka vidare detta till andra bokbloggare som man gillar. Ens "Favvo-blogg" som Nelly kallar det. Jag har nämnt många gånger förut att jag egentligen ogillar kedjebrevsliknande grejer men detta är ju något snällt och ett fint sätt att tipsa om andra bokbloggar så självklart vill jag hänga på!

Först fick man endast välja tre stycken favvo-bloggar och det kändes heeelt omöjligt men som tur var ökade Nelly gränsen till fem stycken. Fortfarande toksvårt då jag följer så galet många fina bloggar men iallafall liiite lättare nu.

Utan inbördes ordning kommer här mina fem favoritbloggar:

Beroende av böcker
Först har vi en blogg som jag även gav Liebster awardet till förra gången. En av de första bloggarna jag började följa, vilket alltid kommer betyda något. Älskar din personliga stil. Känns alltid lika hemtrevligt att läsa din blogg!

The curious case of the books
Här har vi också en blogg jag började följa tidigt. Mysigt är verkligen ordet som beskriver din blogg! Personliga och trevliga inlägg som får mig att le. Känns nästan som om jag fått en ny kompis även om det bara råkar vara över nätet =).

 
Bokskadad
En relativt ny blogg som jag fastande för fort. Galet snygga och välstrukturerade inlägg och älskar att man direkt ser vems blogg det är på grund av din otroligt personliga stil!

Boktycke
En av de populäraste ungdomsboksbloggarna och det förtjänar du verkligen.  En blogg med bra och intressanta recensioner och här har vi en tjej som verkligen har koll på YA ^^. Gillar verkligen din blogg!

 
I Reed N See
Sist har vi en blogg som jag precis nyligen börjat följa, underbart med någon mer som älskar seriealbum och graphic novels ^^. Hoppas på många mer roliga inlägg och att lära känna din blogg bättre =).


Men åh känner mig nästan som en mobbare som inte kan ge till fler :( men nu var reglerna 5st och inlägget kan ju inte gärna bli oändligt långt så det får bli så här denna gång :P. Är ni annars nyfikna på vilka bloggar jag mer läser så kan ni kolla till höger --> under "Några av de bloggar jag följer:" men som titeln även säger så har den listan inte uppdaterats på länge, så många bloggar jag nyligen börjat följa finns inte med där. Borde ta tag och uppdatera det någon gång, men pallar inte idag :P

Hare fint alla fina bokbloggare och ger er alla ett pris 
för att det är så kul att ni finns!
(detta inlägget blev lite cheesy jag vet men bokbloggsvärlden är ju bara så himla mysig och snäll så jag kan inte låta bli <3)

3 kommentarer :

  1. Wow, tack så mycket för att du nämner Boktycke. Gillar din blogg väldigt mycket också så det är superkul att höra till dina favoriter :)

    SvaraRadera
  2. Åh, tack så hjärtligt mycket för komplimangen, Miriam! :)

    SvaraRadera
  3. Åh! Vad roligt, tack så jättemycket! :-) Av någon anledning så gillar jag hur som helst d i n a "kedjebrev".

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...