måndag 10 september 2012

Omslag: Cover reveal av Jackson Pearces tredje retelling och jag säger bara SUCK!

WTH!!!!!!!!!!  MEN BAH ARG! IGEN varför händer det igen.....
okey läs detta inlägg först så förstår ni min ilska.

VARFÖR!!? Varför har ni BYTT! De första i serien var ju jättecoola ihop ju... ????

--> 
Återkommer imorgon med en ny klurighet och förhoppnings ett mer välformulerat inlägg. Nu ska jag gömma mig under en sten och gråta lite.

9 kommentarer :

 1. Knäppt att de helt har bytt stil! De första böckerna var ju mycket snyggare, helt klart.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om att det är aningen irriterande när det blir såhär! Finns ganska många exempel också - det är jag helt säker på! Det känns som att det är störst riska att detta INTE händer om serien är färdig, hel, komplett och man ska göra en ny upplaga av serien - men ändå - hallå!? Jag håller med dig!

  SvaraRadera
 3. Jag blev också förvånad över det tredje omslaget. Passar inte alls ihop med de första två som är så charmiga :(

  SvaraRadera
 4. Men FY!! Alltså nu ger jag snart upp och köper bara e-böcker istället för det verkar ju inte finnas nåt förlag som stödjer att det ser snyggt ut i hyllan. Alltså FY FAN vad arg jag blir!!!

  SvaraRadera
 5. Trist att de var tvungna att gå från något originellt och fint till något så.. väntat och kommersiellt. :/

  SvaraRadera
 6. Jag har själv inte läst dessa böcker, men visst är det störande ändå! Man borde egentligen "bomba" förlagen med klagomål när de gör sådär! Kanske de inte ändrar sig med boken det gäller, men de kanske har det i åtanke till nästa gång!

  SvaraRadera
 7. Bläsch, säger jag! Usch, jag blev med lite ledsen här nu... Har beundrat de första på avstånd och funderat på att köpa... nu blev det inte lika lockande längre :/

  SvaraRadera
 8. Jag börjar fundera på om förlag är medvetna om vad bokvärlden tycker om att byta omslag och format mitt i en serie. Det är överlag inte så omtyckt. Jag själv har valt att inte köpa vissa utgåvor i serier bara för att de bytt typ av omslag mitt i serien och istället köpt andra utgåvor(dock finns oftast inte detta, då måste man leva med det!) Men det känns som att det bara påverkar förlag negativt. Så varför gör man det?

  SvaraRadera
 9. Tycker det nya omslaget var fint men jag skulle aldrig chansa på att dessa böcker var sammankopplade. Det är lite tråkigt. Vore ju smartare att ha samma struktur på alla tycker jag!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...