söndag 16 september 2012

Jag ska på Bokmässan! Varning för frågebomb!


Nu är tågbiljetten äntligen bokad, trodde inte att jag skulle kunna få åka men det löste sig och jag är så pepp att jag går sönder! Så nu kommer de självklara frågorna :

- Vilka ska av ER ska dit?
- Vilka vill ses?
- Vilka ska till bloggminglet i R3? och vilken tid tror ni att ni är där i så fall?

Jag vill gärna träffa er andra ungdomsboksbloggare men frågan är bara hur? med tanke på hur stort det är... Kommer helt klart besöka R3 och minglet men kommer ju inte vara där hela tiden så kommer missa många. Åh så mycket jag vill hinna göra, så många förlags montrar jag vill besöka och så många signeringar jag vill gå på bara för att få kika på författarna/tecknarna.

Uppdatering! Tydligen ska några av er ungdomsbloggare ses 14:00 vid Bonnier Carlsens monter, läs mer om träffen hos Bookshelf! Jag ska försöka komma dit ^^

Så har ni någe tips? Hur ska man hinna allt? Eller ska man ge upp direkt och bara gå runt och njuta utan plan? Hur ska ni göra?

Jag är som sagt meganoob när de kommer till bokmässan så ge mig alla tips ni har förutom klassikerna jag redan tagit reda på:
 • Ha på dig bekväma skor
 • Ha med mycket kontanter, bankomatkön är LÅNG
 • Ta med nåt att äta då det annars är mycket köer och dyrt
 • Ta med något bra att bära alla böcker du kommer köpa
Något förutom detta som jag missat och bör veta?

15 kommentarer :

 1. Weii, vad roligt! Jag tror inte jag kommer hinna vara med på bloggminglet, jag har inte fått mitt schema för mässan ännu så vet inte riktigt hur jag kommer jobba men har i alla fall en timmes lunchrast varje dag där jag tänkte gå runt lite. Eller om jag kommer tidigare än jag börjar någon dag till mässan, ja jag vet inte riktigt hur det blir än men kommer vara där varje dag :)

  SvaraRadera
 2. Jag ska dit på fredagen. Vi ska åka med jobbet bara över dagen, så det blir en lååång dag! Min enda plan är Sven Nordqvist (yay!). Utöver det blir det nog mest att gå onkring och njuta och spendera för mycket pengar. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska dit än men det lutar iaf sig mot ett "ja". Men vad är det för bloggmingel i R3? Har helt missat det. Kan alla bokbloggare gå dit eller behöver man någon sorts inbjudan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för alla även icke bloggare om jag förstod saken rätt. Är mellan 10-12 tror jag.

   Radera
  2. http://zachanthewriter.blogspot.se/2012/09/bloggmingel-pa-bokmassan.html

   Radera
 4. Jag ska dit på lördagen och söndagen :)
  Kommer troligtvis vara med på bloggminglet, fast vet inte riktigt vilken tid :)

  SvaraRadera
 5. Jag ska också dit! :D Kommer vara där under fredagen. Men nu börjar jag bli orolig över att jag inte heller kommer hinna med allt. Så jag kommer nog köra först en snabb runda för att kika på allt som finns, sen återkommer jag till de ställena som jag tyckte såg intressanta ut :)

  SvaraRadera
 6. Jag drar norrut i ottan på lördagen, det blir bara över dagen men är grymt peppad! :D Har inga planer ännu, vill mest bara se hur där är.

  SvaraRadera
 7. Jag ska vara där alla dagar, men det blir mest jobb. Fast jag såg till min glädje att jag har lång lunch på lördagen så borde kunna dyka upp på bloggminglet vid 11. Oavsett vore det jättekul om du vill komma och hälsa på, är vid Barnens torg, monter A02:20 :)

  /Malin

  P.S. Glöm inte en rejäl vattenflaska, det kommer bli varmt!

  SvaraRadera
 8. Jag ska dit på fredagen.
  Hoppas jag träffar nån av er!

  SvaraRadera
 9. Jag som bor lååångt uppe i norr ska inte på bokmässan :/ men är böcker billigare där? Just nu väntar jag med spänning på alla uppdateringar, nästa år kanske jag oxå MÅSTE dit ;)

  SvaraRadera
 10. Kan ju vara bra att veta att man kan gå ut ur själva mässan om man vill och sedan gå in igen om man ser till att få en stämpel innan man går ut. Ibland är det väldigt skönt med frisk luft.

  Sedan kan det vara en bra idé att inte köpa böcker med en gång, jag brukar gå ett varv, titta på allt och sedan bestämma vad jag vill ha och gå och köpa det innan jag går hem, så slipper man släpa runt på alla böcker hela dagen. Förstås inte lämplig strategi för second-hand böcker och dylikt, men böcker från de stora montrarna tar liksom inte slut så det behöver man inte ha så brått med att inhandla.

  SvaraRadera
 11. Jag vill också till bokmäsan, buhuhuhu!!! Ha kul för mig med!! =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...