fredag 29 november 2013

Omslagsserie (27) : Study

Ännu en serie jag varit nyfiken på länge men inte kommit för mig att läsa än.

USA Adult Covers (MIRA books): Tydligt tema och syns att de inte är en serie som utspelar sig i nutid. Tycker de är rätt fina fast lite gammalmodig design kanske.

USA Young Adult Covers (MIRA books): Ungdomsomslagen för USA, ganska tråkiga typiska YA omslag. Verkar inte som att trean finns i denna typen av omslag?

United Kingdom Young Adult Covers (MIRA books): Jo de brittiska omslagen är helt okey, passar fantasytemat. Kommer väl antagligen bli de omslagen jag skaffar. Inte för att de är roligast men för att de verkar vara de man får tag på enklast.

United Kingdom Adult Covers (MIRA books): Gillar dessa även om de är lite småfula vet inte varför. Har inte heller här hittat trean.

Special Edition Covers?: Stilrena och fina, men aningen tråkiga.

Original USA Covers (LUNA books): Känns som gamla klassiker i stilen. Men gillar ändå de två första omslagen, sista är tråkigare och passar inte lika bra ihop med de två första.

Swedish Covers: Nja tyvärr, gillar inte svenska omslagen tycker de är rätt B. Men gillar att de alla passar ihop i alla fall....

   
French Covers: En blanding av Original USA och USA Adult omslagen. Skumt att omslaget från första boken blir till sista boken här, förvirrande.

French Covers: Här har de tagit rök-stilen. Men inte helt tagit samma färger och samma rök på de två första. Tycker likadant här, fina och stilrena men något tråkiga.

Turkish Covers: Tydligt tema, men känns inte som att de är samma serie som alla andra länders omslag. Kan inte bestämma mig vad jag tycker om det. Här ser det ut som att det är en kille i huvudrollen i de två sista böckerna?

German Covers: Fanns olika varianter på de två första omslagen till den här serien.  Så ett gäng är tydligen eg precis samma som UK YA omslagen och sen fanns det alternativ omslag så som ni ser för omslag ett. Tycker verkligen inte ettan är snygg, fula färgval.

Russian Covers: Känns som en vampyr/varulvsserie inte som en medeltida fantasyserie....

Vad tycker ni?

2 kommentarer :

  1. Tycker inte heller att någon version av omslagen är en riktigt hit, men jag hade nog valt de första ifall de hade gått att få tag på :P

    SvaraRadera
  2. Vet inte vilka jag gillar bäst faktiskt! Svårt!

    SV: Ah, vad synd :/

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...