fredag 22 november 2013

I Min Brevlåda (48) : Mera London secondhand och fynd

Besökte den trevliga second hand comic book/graphic novel-bokhandeln i lördags och fick med mig lite till trevligheter hem:


- Buffy the Vampire Slayer: No Future for You by Brian K. Vaughan, Joss Whedon mfl. :
Andra volymen i säsong 8 av Buffy! Tyckte vol 1  inte var sådär superbra men då det är Buffy kunde jag inte låta bli ändå...

- Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever by Jeff Kinney:
Del 6 och har bara läst 1-3 men när den bara kostade 1 pund så varför inte? Tror ändå de är så gått som fristående. Ska bli kul att läsa när man är sugen på något lättare.

- Ketchup Clouds by Annabel Pitcher:
Titta titta, jag hittade faktiskt denna med de fina fåglarna på kanten! Kostade 4 pund så var lite dyrt för att vara second hand tycker jag och från amazon kostar den 4.19 typ så inget direkt kap så men iallafall =).

Sen gick jag förbi en butik i Wimbledon som skyltade om att de hade superbilliga böcker, ja varför inte tänkte jag, skadar ju inte att kolla om de håller vad de lovar. Visade sig att de gjorde det, 2 pund för en helt ny bok tycker jag är riktigt billigt ^^. Synd nog hade de inte så bra utbud men en liten bok fick följa med hem i alla fall:
- Pretty Girl Thirteen by Liz Coley:
Har hört mycket gott om den här sen den översattes till svenska och har varit nyfiken på att läsa den sedan dess. Passande också med ett juligt omslag nu när julen närmar sig =).


Vilken hade ni läst först?

2 kommentarer :

  1. Älskar utseendet på Ketchup Clouds! Och jag saknar London så mycket varje gång jag ser dina inlägg!

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att höra vad du tycker om Ketchup Clouds! :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...