torsdag 23 februari 2012

Bokrea-shoppa eller icke bokrea-shoppa det är frågan

Har inte förbokat och fått hem en massa paket som många av er andra har gjort... för jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa nått. Var inte någon bok som jag var TOKintresserad av och då kände jag att de fick va... men så såg jag nu precis att CDON har rea på alla fina Stephen King böckerna. Så nu börjar det klia i klickfingrarna.

Köpa eller icke köpa? De här två suktar jag efter:


Speciellt Varsel! Den har jag velat läsa länge. Men dumma Pestens tid som jag inte fastnade för skrämde bort mig lite från King tyvärr, men då dessa inte är megategelstenar så tror jag de är lugnt =). Gillade ju ändå Eldfödd och Staden som försvann.

Så frågan är köpa eller inte köpa? Problemet är ju bara att det är CDON som har den rean.... de har ju inte fri frakt utan kostar 29 kr!! Så då blir de ju inte ens mycket billigare om man bara köper en.. Suck!

Men snackar vi ändå rea tipsar jag här om de andra jag ändå funderat över att köpa eller som jag redan läst (Ojingogo) och därför vill tipsa om:


Ska ni köpa/ har ni köpt nått? Eller skiter ni i det denna gång?

24 kommentarer :

  1. Är du inte student? Tror du får rabattkod för en gratisfrakt per vecka som student hos CDON om du har Mecenatkortet :)

    SvaraRadera
  2. Jag har köpt och kommer nog att köpa lite mer, se:
    Bokrean

    SvaraRadera
  3. Jag har gjort en rätt liten beställning hos cdon, bland annat Twilight-serien på engelska. Och så hittade jag ett par böcker på ICA maxi igår. Har tyvärr ingen fysisk bokhandel i min närhet, annars hade det blivit ett besök där.

    SvaraRadera
  4. Jag skickar pojkvännen till PocketShop imorgon. De har 30% på allt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. men 30% på pocketshop är ju ändå dyrare än vad det är på nätet :S

      Radera
    2. Jo jag vet. De är ju inte billiga direkt. Men jag vill ändå sponsra de, för att alla kassörskor är alltid skittrevliga. Så jag handlar på Pocketshop mycket för det. Har fått hur många tips som helst av dem, sedan att de inte är så billiga skitsamma.

      Radera
  5. Jag funderade på att köpa Staden som försvann eller kanske Carrie (är ju en klassiker), men störde mig på samma sak. Det blir ju inte billigare om det blir + 29 kr.

    SvaraRadera
  6. För egen del skippar jag årets bokrea. Den fysiska rean har varit riktigt dålig i stan, medan den på nätet varit betydligt bättre. Dock tog de titlarna jag var mest sugen på slut redan tidigt i förhandsbokningen. Och så var jag som du inte toksugen, vilket motiverar mig desto mer till att köpa något jag verkligen vill ha/läsa. :) Är nästan lite stolt över mig själv (brukar normalt sett ha svårt att motstå prissänkta böcker).

    SvaraRadera
  7. Jurtjyrkogården är ju ett måste. En av Kings bästa. Ett slags zombiehistoria =P

    Love Hurts är jag nyfiken på. Han verkar grymt begåvad, Kim.

    SvaraRadera
  8. Ps. Jag bojkottar som vanligt bokrean.

    SvaraRadera
  9. Jag har bara köpt två böcker, har gjort ett inlägg om det på min bokblogg :)

    http://lusseboken.blogspot.com/2012/02/bokrean.html

    Bra blogg btw! :)

    SvaraRadera
  10. Köp böckerna. CDON har fri frakt om man anger följande kod xYmJCCbU

    Själv hittade jag inget intressant på CDON. Men jag gjorde ett stort fynd på bokus: trigun maximum volymer för 20:-! det gjorde mig glad. ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den funkade inte, om du också syftar på studentrabattkoden så gäller den bara om man köper över 100kr och då jag ska ha 2x49 kr... så är det kört :P Tyvärr :(
      Köper böckerna en och en, nån annan gång istället!

      Grattis till fyndet!

      Radera
    2. synd... koden kanske var något de hade om man köpte innan rean började. :( kompisen som tipsade mig om koden, men sedan väntade hon till rean började med att handla och då funkade inte den för henne heller. :/

      Radera
  11. Klart att du ska läsa Stephen King. Ser att Lida finns med på rean, den är en av mina favoriter, Djurkyrkogården är också ruskigt skrämmande :) Carrie var min King-debut, och den gav iallafall mig mersmak, har läst det mesta av författaren sen dess :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läsa ska jag definitivt göra, men köpa på rean skippar jag :(

      Dumma frakten!

      Radera
  12. Åh, billiga Stephen King... Min King-samling säger åt mig att shoppa loss men jag ska f ö r s ö k a att hålla lite i plånboken. Med betoning på "försöka".

    SvaraRadera
  13. Sv: Skrivpapper är bra att ha som bokmärke, tycker jag! Använder som mest också papper att skriva ner tankar på, tycker det är praktiskt på det viset. Och tycker det är härligt att du skriver ner namnen och en massa krångliga karaktärer - tänker på när du nämnde alla "John" i Jane Eyre och själv höll med. Haha. :D

    Och tack!

    Det brukar vara så! Jag tror jämt att jag minns sluten på böcker jag läst, men kommer för det mesta fram till att mitt minne är urbota uselt. Det slutar med att han *SPOILER* får en hund, löser mordet och får högsta betyg på matteprovet. Sedan fortsätter han prata om sina framtidsplaner, och att allting kommer bli superduper eftersom han lyckades lösa mordet, hitta sin mamma och skriva en bok. Lite sådär klyschigt och snabbt (notera: två sidor) ihopskrivet avslut på en rätt bra bok. Antiklimax ungefär. :/

    SvaraRadera
  14. Tack för King-tipset! Jag är sjukt sugen på Staden som försvann och Varsel. :)

    Annars har jag struntat i rean i år. Jag håller med om att det är dumt att köpa "bara för att". Känns onödigt som fattig student - särskilt om man inte vill ha böckerna jättejättemycket. Jag har upptäckt att det för det mesta går utmärkt att låna på biblioteket. :) Jag läser så sällan om böcker ändå. Och hittar man någon bok man tokälskar kan man ju köpa den i efterhand.

    Ja, CDON:s fraktpriser suger. :( Jag har en rabattkod hos dem på 50 spänn, men när bara frakten kostar 30 kr känns det som att man inte vinner så mycket på det hela. Men jag ska kolla upp det där med studentfrakten!

    SvaraRadera
  15. Jag reahandlade Love Hurts, har läst den tidigare och den är klart värd att äga. :)

    SvaraRadera
  16. King är fantastisk enligt min mening! Djurkyrkogården är en av hans bästa (men också läskigaste) jag kunde i alla fall inte sova med lampan släckt när jag läste den ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag och King kommer inte helt överens men Jurtjyrkogården står i bokhyllan hemma så nån dag ska den läsas!

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...