tisdag 5 juni 2012

I Min Bokhylla: I

Dags för ett "I min bokhylla" inlägg =). Ett inlägg där jag visar mina böcker i mina bokhyllor i Lund på en viss bokstav. Vi har nu kommit till bokstaven I:

Denna I min bokhylla blir den sista på ett tag då jag nu är i Stockholm och inte kommer åt mina Lundaböcker :P Dessa bilder fotade jag innan jag åkte och sen blir det paus över lovet men skriver nog något inlägg eller två på vilka böcker jag har här hemma hos föräldrarna. Så helt lottlösa med bokhylle-tjuvkikandet blir ni inte ;)
Ibland bara måste man.
Ingo.
Iron King. Ska läsas vid fe/fairy-tema sen ;)
I like it like that.

Totalt antal: 4 st  

Varav 2 lästa och 2 olästa :P. Jag hade visst inte många böcker på bokstaven på I. 

Snyggaste omslaget: Hmm ingen klockrent men baksidan och ryggen på Ibland bara måste man är fin och färgglad men framsidan är tråkig så Iron King kankse? Den är ju lite tjusig med den snirkliga texten.
Fulaste omslaget: I like it like that, riktigt tråkigt.

Bästa bok av de lästa: Ibland bara måste man <3 jättesöt bok!
Sämsta bok Har bara läst två av dem och den ena gillade jag hemskt mycket, så det blir Ingo som jag tyvärr tyckte var lite händelselös.


Mest sugen på att läsa (av de olästa): Iron King =)

4 kommentarer :

 1. Jag har en bild tillägnad dig på min blogg... Kika in!

  SvaraRadera
 2. Svar: Den låter väldigt bra :D Man får bara hoppas att den når upp till de höga förväntningar man byggt upp. Det är ju aldrig roligt att bli besviken.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin baksida Ibland bara måste man har. Tack för att du fotade den så att det syntes. :-)

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att du inte gillade Ingo, köpte den på min första språkresa till England 2005 och fastnade direkt. Men smaken är ju olika :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...