fredag 4 januari 2013

Måsteläsning för 2013

Det finns en hel del böcker som blir sådär superpopulära på alla bloggar men som jag ändå inte har läst än.. Det ska jag ta tag i år!

Dessa är de böcker jag känner att jag bara inte får missa och ska läsa så snart som jag får möjlighet:


 

Någon mer än dessa som jag missat?

Någon superbok som är ett måste, inte bara bra, utan verkligen en bok som måste läsas innan man dör.

Läser för övrigt Divergent just nu faktiskt och jag är överlycklig, den är ju så underbart bra som alla säger! Är inte ofta jag tycker det längre, har blivit så kräsen sen jag började bokblogga. 

Sedan har vi några bubblare som jag även vill hinna med men som inte är måsten:


Vilka böcker bara måste ni läsa i år?


Uppdatering: Juste Clockwork Angel ska jag helt klart läsa i år med!

22 kommentarer :

 1. Jag har heller inte läst de där "måste-böckerna", förutom Divegent och Insurgent (vilka btw är så jäkla bra!)
  Lite pinsamt att man inte har läst de andra ännu x)

  SvaraRadera
 2. Hahah alla dina måste läsa böcker är måste läsning för mig också! Dock har jag läst divergent och ska vänta på insurgent tills den kommer på svenska.

  SvaraRadera
 3. Jag måste också läsa The Perks of Being a Wallflower och The Fault in Our Stars. Perks har jag hemma och TFiOS har jag beställt så förhoppningsvis läser jag dem i år. :)

  sv: Gör det! Lockdown är jättebra, jag kan tänka mig att det är en bok du skulle gilla. :)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag har faktiskt läst de flesta på din måste lista förutom Divergent och Jellicoe Road. Älskade dem andra. Så jävla bra!

  Alla bubblarna har jag hemma också, så ska läsas inom kort!

  SvaraRadera
 5. Jag är jättenyfiken på Insurgent (älskade Divergent), The unbecoming of mara dyer och flera andra på din lista. Har precis börjat läsa Ten, som jag också sett fram emot länge.

  SvaraRadera
 6. De enda av dina måste-läsa-böcker som jag har läst är Jellicoe Road och The Fault in Our Stars. Resten är måsten för mig med ;)

  Gott nytt år i efterskott på dig med! :D

  SvaraRadera
 7. EY! The Night Circus är verkligen ett måste! Den är sååå marvelous!!! :D

  SvaraRadera
 8. Läste också Divergent efter att jag hade läst så himla mycket bra om den och visst den är helt okej :) TheFault in our stars och ..wallflower vill jag också läsa :)

  SvaraRadera
 9. Har faktiskt bara läst Perks och The Fault in Our Stars bland dessa, och känner precis som du att Divergent-Insurgent och Jellicoe Road är måsten för i år. Jag ska även försöka hinna med Nightshade, A Game of Thrones, Uglies, Extremely Loud and...,Catching Jordan, The Time Traveller's Wife... Listan kan göras lång. Hoppas att du gillar Perks, det är en av mina favoritböcker :)

  SvaraRadera
 10. Haha, enda jag läst ovan är Divergent (jag håller för övrigt med, den är verkligen superbra!) Kanska borde jag själv läsa några av de här böckerna i år och försöka komma ikapp lite. Speciellt Anna Dressed in Blood och Mara Dyer, de verkar spännande :)

  SvaraRadera
 11. For en super idé, Miriam. Jeg fikk lyst til å gjøre det samme. Selv har jeg Divergent, Night Circus og Fault in Our Stars her, men jeg har ikke lest noen av de enda jeg heller.

  Riktig godt nyttår :) Jeg håper du får mange supre leseropplevelser i 2013!

  SvaraRadera
 12. Vilken bra idé att skriva upp vilka böcker man planerar att läsa! Det ska jag också göra :)
  Jag har förresten kollat på Anna Dressed in Blood och den finns på svenska också som Anna klädd i blod, men det omslaget är tyvärr inte lika fint (finns bara som pocket).

  SvaraRadera
 13. En del på din lista skulle jag inte ha något emot att läsa inom kort men min främsta bok att läsa för tillfället är Anna Karenina som jag vill hinna med innan biopremiären som jag ska tvinga med sambon på :)

  SvaraRadera
 14. Jellicoe Road bara står och dammar, fattar inte VARFÖR?!?!?! Säg till när du ska läsa den så kan vi läsa den tillsammans! :)

  SvaraRadera
 15. Tänk att du och jag har precis samma måsteläsning 2013! Vi har lyckats att missa precis samma böcker haha. Men jag ser verkligen fram emot dessa! :) <3

  SvaraRadera
 16. Jag har läst tre av de böckerna men vill verkligen läsa de andra också! De jag läst var i alla fall väldigt bra :)

  SvaraRadera
 17. Haha, sååå sant att man blir kräsen! Jag har bara läst en av de där böckerna (ska väl inte säga vilken...) och blev inte överdrivet imponerad.

  SvaraRadera
 18. Jag har läst alla förutom The fault in our stars och The perks of being a wallflower! Dom andra är i alla fall riktigt bra allihopa! :)

  SvaraRadera
 19. Bland annat Jellicoe road, Divergent böckerna, The perks of being a wallflower, The fault in our stars, Anna dressed in blood från din lista och Clockwork angel, Wither är böcker som jag verkligen ska försöka läsa nu 2013. Ten är också en bok jag vill läsa, men inget måste just nu. Är ganska ny inom YA efter att senaste åren läst vuxen böcker så finns alldeles för mycket YA böcker som jag vill läsa nu, men där är några :)

  SvaraRadera
 20. Nytt år och nya läsmöjligheter! (: (; Jag har massa tänkta måste-läsningar och vi får se vad som prickas av på allvar. (; Just nu är jag inne på 2012:s måste-läsning i form av Jonas Gardell ... Jag tappar dock läshastighet pga sista ryck i C-uppsatstider... ;p

  SvaraRadera
 21. The night circus ska jag läste efter den bok jag läser nu. Har velat läsa den ett tag nu. Hört av flera att den ska vara bra.

  SvaraRadera
 22. Känner också att jag måste läsa the Fault in our Stars nu i år. Är lite rädd bara för att jag ska bli besviken och ha för höga förväntningar nu när alla har hypat den. Har knappt hört ett negativt ord om den, är ju också därför man känner att den måste läsas :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...