lördag 26 januari 2013

Omslagsserie (17): Vampire Academy

Originalomslagen som jag själv äger. Tyckte först att de var svinfula men förknippar dem nu bara med en bokserie jag älskar. Gillar att de alla har olika färgteman.

En helt egen stilren variant av omslagen. Väldigt fina ^^

Svenska omslagen från Bonnier Carlsen. Har sagt det förr och säger det igen. Tycker de gjorde det för lätt för sig med att använda samma bild på varje omslag. Tråkigt!

En ny svensk variant, denna gång från Fenix förlag.
Tyvärr tycker jag omslagen är för stela och faller mig inte helt i smaken de heller.

De tyska omslagen, gillar att de följer ett tydligt tema. Gillar trean den tycker jag är snygg. Annars har jag inte så mycket att säga om dem.

De indonesiska, nja tråkiga tycker jag de är.

De italienska omslagen, gillar att de kör sin egen grej men är annars är jag inte speciellt imponerad.

Nederländska omslagen, tycker om dem. Originella och coola.

De portugisiska omslagen, tycker inte de första är något att hurra över men gillar fyran. Gothisk cool och het!

De turkiska omslagen, både gillar och starkt ogillar dem :P.

De grekiska omslagen, fattar inte varför de har valt en så gammal modell när Rose bara är 17-18 år..

Sist men inte minst har vi de helt klart fulaste.. de bulgariska omslagen.
Fyran tycker jag dock är den minst misslyckade av dem.

Vilka omslag gillar ni mest?


Uppdatering 2013-01-26: Verkar vara nåt konstigt med Blogger för har jag alla varianter av omslag i inlägget så visas bara detta inlägg på startsidan (inte mina äldre inlägg). Verkar vara någon bugg som gör att man bara får ha ett visst antal bilder i varje inlägg.. så har tagit bort lite varianter från originalinlägget!

10 kommentarer :

 1. Jag fastnade för de indonesiska jag :D Gillar när det är lite dunkelt och grinden i förgrunden var cool ;) Synd att jag inte kan läsa indonesiska, annars hade jag nog valt de omslagen :P

  SvaraRadera
 2. De nederländska! :-) Gillar även de röda, fast själv har jag de svenska som inte alls är lika snygga. Hoppas innehållet är desto bättre! :-)

  SvaraRadera
 3. Tycker inte att någon utav dem är särskilt mycket att hurra över. Antingen är de fula eller bara tråkiga. Tråkigt att det inte direkt finns några snygga omslag för en så bra serie :/

  Dock så äger jag originalomslagen och har vant mig vid dem, tycker om Frostbite väldigt mycket och gillar faktiskt ryggarna tillsammans :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar mest de första som du äger ^^

  Jag ägeren blandning av originalomslaget, de röda, de svenska och den andra originalerna (hehe, en blandning av allt ^^)

  SvaraRadera
 5. Och förresten som svar på din fråga så tror jag att man kan lämna tillbaka den, men jag har köpt den på engelska nu och ska läsa den på spanska efter den engelska, eftersom jag ändå måste öva på spanska ;) (tur att jag har spanska som tredje språk ;) )

  SvaraRadera
 6. De nederländska var ju bara helt underbara! Och namnet låter som när jag försöker snacka latin " Academius Vampyrus", haha lovely!

  SvaraRadera
 7. tycker absolut bäst om de helröda, känns stilrent och det blir en tydlig, fin helhet (ifall man skulle äga alla då).

  SvaraRadera
 8. Mina favoriter är originalomslagen samt de röda! Förresten så kan du nu rösta om vilka böcker jag ska läsa till mitt lästema :D

  SvaraRadera
 9. Åå har vart så irriterad på just dessa omslag! Läste första boken och gillade den så tänkte köpa alla men verkligen inget av omslagen faller mig i smaken.. de nederländska var snyggast av de här och näst bästa är de från Fenix så de från Fenix har jag i hyllan nu :)

  SvaraRadera
 10. Jag har taggat dig i ett inlägg på bokalskarinnan.blogg.se

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...