tisdag 22 januari 2013

I Min Brevlåda (33): Bla efterlängtad paperback av The Death Cure

Måste verkligen dra ner på inköp/beställningar nu... får snart inte plats med mer böcker i min "olästa" hylla.
Skärpning Miriam! Först ut har vi iallafall två böcker jag beställde för typ två veckor sedan från CDON samtidigt som Veronica Mars dvderna.

- This is Not a Test by Courtney Summers:
En bok jag velat läsa jättelänge och blir sista zombieboken för detta tema som dragits ut alldeles för länge. Är samtidigt en författare som är med i min Boktolva, så liiite ok är det väl?
- I Heart You, You Haunt Me by Lisa Schroeder:
En till bok av Lisa, har förut läst hennes bok Far from you som jag tyckte mycket om så tänkte att en till bok på vers av henne kan ju inte gå fel. Har även som mål att läsa 6 böcker på vers i år så då prickade jag av det med! Läste ut denna idag ^^.

Sen efter det har vi ett litet rec-ex från B Wahlströms jag beställde:
 - För evigt av Maggie Stiefvater:
Detta är del tre och avslutande delen i serien Mercy Falls vargar och då jag även har som mål att läsa ut/klart serier så var detta något jag ville ta tag i. Läser denna just nu!

Sist men inte minst har vi en förbokad beställning från Book Depository:
 - The Death Cure by James Dashner:
Äntligen hundra år senare släpps de omslaget jag samlar på till sista delen i Maze-runner-serien... känns som år sedan den släpptes i inbundet. Även andra varianter på omsalget har släppts i paperback men inte de jag ville ha som passar de tidigare böckerna, suck. Fattar inte varför det skulle ta sån tid. Nu minns jag knappt vad som hände i tvåan. Hoppas att det kommer tillbaka och hoppas jag gillar denna mer än tvåan som jag var lite besviken på.

Vilken bok hade ni läst först om ni var jag?

8 kommentarer :

 1. Jag hade nog läst This is Not a Test :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill läsa "This is Not a Test" :)

  SvaraRadera
 3. Har också köpt hem Death Cure men kommer inte ihåg någonting från förra boken. Tappade intresset också när jag läste den så var inte så koncentrerad. Kommer inte ihåg nåt.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle läst "This is Not a Test" först om jag var du. :)

  SvaraRadera
 5. Avsluta serier! Nu läste du ju redan Stiefvaters sista, annars hade jag tyckt du skulle tagit den (hoppas förresten att du gillar den mer än jag gjorde), men om det är sista delen i Maze Runner-serien så skopa i dig den med! :)
  Jag har samma problem som du, men med Seven Kingdoms (Graceling-böckerna). Sista delen släpptes för snart ett år sedan och den storpocketutgåvan jag har de två första böckerna i har fortfarande inte kommit ut! Dröjer det mycket längre nu så kommer jag att strunta i den och ge bort de första böckerna för å slippa se dem. Sånt gör mig bara ilsk ;(

  SvaraRadera
 6. Jag hade läst "För evigt" först om jag var du :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reading comprehension fail! Jag har ingen aning om vilken jag skulle läsa först om jag redan hade påbörjat För evigt XD

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...