tisdag 11 augusti 2015

I Min Brevlåda (59): Sockerfritt och annat!


Shiiit vad länge sen det var jag gjorde ett inlägg om nya böcker jag fått hem. Lägger fortfarande upp bilder på mitt Instagram-konto lite då och då på nya böcker men här på bloggen var det tok-länge sen. Måste ändra på det =). Så här kommer några av de senaste böcker jag fått hem som jag har här i Stockholm (som jag nu flyttat tillbaka till):

Först ut två rec-ex. Himmelstrand från Ordfront och Kanske är det allt du behöver veta från Lavender Lit. Tack! Andra boken är redan utläst =).

Sen har vi tre fina tecknade album. Första delen i Rat Queens, ett album med samma tecknare som i Locke & Key, Gabriel Rodriguez, och Buffy Omnibus vol 4 ^___^

Sen har vi en bok som är tokhyllad av så gott som alla...första delen i Mistborn-serien. Men jag har kommit runt 200 sidor och är inte imponerad :( så den är lite på paus tyvärr. 
Jätteledsen över det. 

Sen två fina sockerfria-kokböcker =). Kollat massa dokumentärer om socker och hur illa det är men ääälskar ju sötsaker ändå, så nu ska det bakas och lagas nyttiga godsaker =). Har redan testat lite och det är mumma!


Vilka av dessa hade du själv helst velat ha?

4 kommentarer :

  1. Brandon Sanderson är jag så sugen på att läsa. Har hört att han skriver otroligt bra fantasy.

    SvaraRadera
  2. Åååh! Smarta sötsaker har vi hemma och tycker den är så bra! Redan testat Mangoglass en? *-* så enkel men så otroligt god.

    SvaraRadera
  3. Her var det mange flotte boktips. Kos deg med bøkene :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...