torsdag 29 januari 2015

Nyskapad TBRjar + HyllvärmareTävling = Perfekt kombo!

Har länge tänkt skaffa mig en liten TBR-jar så jag sakta men säkert kan börja läsa mina fina gamla olästa böcker som jag sparat på för länge. Tanken är att jag iallafall ska dra en bok nån gång varje månad, som jag sedan måste ge ca 60-80 sidor och inte ge upp förens de är läst, sen får jag välja att ge bort/sälja/kasta boken ifall den inte föll mig i smaken. Så jag på så sätt kan rensa bort lite hyllvärmare =).

Så har gjort en sån TBRjar nu, kände att det var dags nu när jag börjar få tillbaka läslusten igen. Ännu mer passande blev det också när Anna från Fantastiska Berättelser har en kul tävling "Ta kontroll över bokhyllan" som just går ut på att läsa hyllvärmare.

Så som förberedelse för februaris hyllvärme-läsning har jag därför dragit min första TBR-lott och första boken blev ingen mindre än:

The Death Cure by James Dashner!

Den har funnits i bokhyllan sedan Januari 2013. Vilket bara är för pinsamt med tanke på att jag till och med föreställde/förbokade den... Så det var verkligen på tiden och nu när jag rätt nyligen såg filmatiseringen av första boken så är det ju extra passande!

Sedan har jag själv valt tre böcker till som jag ska försöka hinna med att läsa till tävlingen: The Selection (som så många av er ville att jag skulle ta tag i först av mina olästa) och sen sist men inte minst valde jag två stycken seriealbum för att det är det jag läser mest nu förtiden:  Delilah Dirk and the Turkish Lieutenant och Clockwork Angel ^^.

Önska mig lycka till (det lär behövas) och se till att vara med i tävlingen ni med =)!

4 kommentarer :

  1. Hyllvärmarutmaningen/tävlingen hos Anna är både kul och välbehövlig när hyllorna svämmar över av olästa böcker.

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Smart idé det där med att läsa 60-80 sidor för att se bestämma om man vill fortsätta eller ge bort boken! Lika bra att bli av med böcker man inte är intresserad av!

    SvaraRadera
  3. Haha jag känner igen det där med att förboka böcker som man sedan ändå låter stå! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...