onsdag 14 augusti 2013

Tokyo-guide (3): Harajuku 原宿

Eftersom det verkar som att de flesta av er faktiskt ville se mycket från Japanresan ska jag försöka få med så mycket som möjligt utan att det kännas för spammigt. Jag har tänkt dela upp det per favorit-tågstation, så det blir mer som en reseguide för olika platser i Tokyo. Hoppas ni tycker den uppdelningen blir bra!

Ni som inte bryr er kan ju helt enkelt bara strunta i dessa inlägg? ^^
Eftersom förra inlägget bara fick en kommentar kanske ni ångrade er och inte var så intresserade iallafall? Tar därför en slappare genväg och lägger bara upp bilder från stationen utan att skriva någon längre beskrivning.

Denna gång har iallafall turen kommit till välkända och omtalade Harajuku <3. En storfavorit som jag älskar! Har finns så mycket klädbutiker och kraffsbutiker att man nog aldrig kommer ha sett allt. Mest älskar jag att nästan alla butiker har sin egen stil och känsla. Så himla mysigt =)Några favoritställen i Harajuku:
-Superkända shoppinggatan Takeshita-doriMen glöm inte kolla in alla sidogator och bakgator med! Finns massor av fina ställen som man lätt kan missa annars.
- Varuhuset Laforet, på de nedre våningarna finns Lolita märkesbutiker med jättefina klänningar som man kan kika på bara för att de helt enkelt är så fina.
- Kiddy Landhimmelriket för alla er som gillar gulliga och söta prylar!

12 kommentarer :

 1. För min del får du gärna skriva massor :) Sitter och säger ÅÅH när jag tittar och läser :)

  SvaraRadera
 2. Håller med Anna! Det är så roligt att läsa om ett land som har så annorlunda kultur än vad vi har! Roligast var att läsa om maten och godiset! :)

  Alltså T-shirtarna!!! Hur mycket köpte du i Japan? Har du lagt upp och visat allt på bloggen? :>

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur =) då jag kan fortsätta med dem =)

   Inte så mycket t-shirts, blev bara en. Använder inte det så ofta, men svårt finns massa roliga.

   Nepp har inte visat allt jag köpt, fick inte plats i inlägget. Har köpt så mycket så känns mest skrytigt om jag skulle lägga upp allt :P men har sparat länge för resan...

   Radera
 3. Håller med Anna och Elina! Det var roligt att läsa om din resa, men självklart är det kul med bilder också. Blir grymt sugen på att åka dit! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra :) Gör det direkt när du får chansen!

   Radera
 4. Herrejösses. Rena himmelriket om man gillar att shoppa massa coola prylar!!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är jätteroligt att läsa om din resa, även om jag kanske glömmer att kommentera. ;)

  SvaraRadera
 6. Harajuku är fantastiskt! :) Hur många gånger har du besökt Tokyo?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...