torsdag 15 augusti 2013

OMG Vampire Academy Trailern är här!


Vet inte vad jag tycker än. Är både förväntansfull men aningen skeptisk. Vi får se...

Va tycker ni?

13 kommentarer :

 1. Jag ska ta och läsa böckerna innan filmen kommer ut så jag är väldigt förväntansfull :)

  SvaraRadera
 2. Det kanske beror på att jag inte läst böckerna än, men jag gillade inte trailern särskilt mycket. Kändes som en vanlig "high school" film, men med vampyrer... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja tyvärr gjorde det de... men hoppas den är bra ^^

   Radera
 3. Rent spontant så tänkte jag att "Mäh lissa ser ju bättre ut än så där" och när jag såg hon i trailern och andra bilder på hon är hon sötare annars så där har de gjort något fel. Mason ser super barnslig ut och Dimitri ser gammal ut.
  Rose och Christian däremot tror jag blir bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tyvärr håller jag med :( hon är snygg men inte Lissa-vacker så hon nästan är skör så som jag har tolkat beskrivningen av karaktären i boken.

   Håller med där med! Dom blir nog bra
   Tyckte först att hon som spelar Rose är alldeles för smal.. och inte tillräckligt kurvig som hon ska va i boken. Men kan nog bli bra där!

   Radera
 4. Rose tycker jag var helt perfekt, de andra var bara nja. Men vem vet de kanske är perfekta. ^_^
  Ska helt klart ta och läsa om böckerna snart. :D

  SvaraRadera
 5. Jag är också rätt skeptiskt till denna filmen och blev inte speciellt övertygad av trailern heller. Hoppas att det är bättre än så.

  SvaraRadera
 6. Åhh verkar bra! Har tyvärr inte läst böckerna än men det ska göras innan filmen har premiär :)

  SvaraRadera
 7. Var också väldigt skeptisk till att börja med, men efter att ha sett den ett antal gånger så kände jag igen fler och fler scener från boken. Man får ju också tänka på att de satte ihop denna teasern väldigt snabbt eftersom att de slutade filma för bara några veckor sedan.
  Hoppas på att den längre trailern kommer att vara mer utvecklad och förklara bättre. Den här var just bara det: en teaser, för att få fansen att bli mer förväntansfulla :)

  Men har hört så många lovord av alla medier, Richelle Mead och några fans som hälsade på när de filmade in VA att jag ändå tror att det kommer att bli väldigt bra :D
  Här är en intervju där Mead svarar på frågor om trailern, den är väldigt bra och fick mig att tvivla mindre på filmen. Läs den om du vill: http://kozlovskybrazil.com/our-interview-with-richelle-mead-about-the-trailer/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är förvisso sant!

   Tänkt för länken, intressant läsning, lite mer pepp nu!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...