måndag 26 augusti 2013

I Min Brevlåda (44): 6 x Recensionsexemplar

Jag har lite framtida planer om utlandsflytt men mer om det kommer i ett eget inlägg snart när mer är klart och bestämt. Hur som har jag därför gått löst och beställt massor av fina rec-ex, då jag sen ju antagligen inte kommer kunna få det i samma utsträckning :(.

Men alltså shit vad bortskämd man är som bokbloggare förresten, att få alla dessa gratis, fatta vad de hade kostat på riktigt. Riktigt tur, för är böcker jag längtat efter länge men hade aldrig kunnat köpa dem själv nu i och med flytten och sparande till den. Underbart, tack alla förlag!

Först ut fick jag ett efterlängtat album från Kartago förlag:

 
- Zelda vs. patriarkatet av Lina Neidestam:
Älskade första och andra albumet om Zelda så när jag såg att tredje precis hade släppts frågade jag om det direkt ^^ Redan utläst så recension kommer!

Sedan har vi två rec-ex från Bazar förlag:


- Innan jag somnar av SJ Watson:
En thriller som kommer filmatiseras med Nicole Kidman! Denna har jag redan läst ut och var precis vad jag behövde, en spännande vuxenbok. Recension kommer!

 
- Mörk ängel av Laini Taylor:
 Alltså hur fin är bara inte denna bok!? Är till och med ännu finare i verkligheten, älskar färgerna och glänser så fint! Detta är alltså översättningen av boken "Daughter of smoke & bone" som jag velat läsa länge =). Fick i förrgår så har inte hunnit börja på den än men börjar nog med den när jag läst klart Hemlös tror jag.

Sedan har vi två rec-ex från Bokförlaget Semic:

 
- Legenden om Morwhayle: Dödens stad av Peter Bergtin:
Sista delen i Legenden om Morwhayle =). Blev förvånad att den var så mycket tunnare än de tidigare i serien. Håller tummarna att jag ska gilla denna lika mycket som de andra.

- Beautiful Creatures - Svåra val, magiska hemligheter av Kami Garcia, Margaret Stohl:
Svenska översättningen av Beautiful Darkness. Fick denna både till iPaden och som inbunden (i förrgår), så nu kan jag läsa den hur jag vill, var jag vill =). Har läst kanske 60-70 sidor i paddan och tycker den hittills är lika mysig som ettan!

Sist men inte minst har vi rec-ex från Styxx Fantasy:

 - Hemlös av Gail Carriger:
En till efterlängtad uppföljare, del tre i Parasollprotektoratet. Har snart läst ut den så recension kommer väl om någon månad i min lånsamma takt :P! ^^

Vilken hade ni läst först?

7 kommentarer :

 1. Jag håller på att läsa Mörk Ängel nu och den verkar riktigt lovande! Men så fort jag har läst ut den ska jag nog kasta mig över BC.. Ser verkligen fram emot att läsa den!

  SvaraRadera
 2. Jag har velat läsa Innan jag somnar en längre tid nu så den hade jag kanske läst först ^^ Men Mörk ängel, Beautiful Creatures #2 och Hemlös (bara jag skulle läsa de två första delarna först) är jag också väldigt sugen på att läsa :)

  SvaraRadera
 3. Åh, visste inte att BC2 hade släppt så den skulle jag kasta mig över :D måste beställa den nu direkt!

  SvaraRadera
 4. Mörk ängel verkar väldigt bra! Tyvärr har jag den engelska versionen med det tråkiga dörromslaget -.-

  SvaraRadera
 5. Vill läsa Mörk ängel jag med!

  SvaraRadera
 6. jag är sugen på Mörk ängel och Innan jag somnar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...